ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dan Negru nu-şi poate înşela soţia: „Nu m-ar crede că vreau să divorţăm”

Avatar

Publicat

pe

Regizor atent al farselor, Dan Negru pregăteşte de zor un nou sezon „Plasa de stele” (de mâine la Antena 1) şi mărturiseşte, pentru „ring”, că se poate declara un maestru al păcălelilor, însă singura care nu pică niciodată în plasă este soţia lui, Codruţa.
„Dacă mi-aş suna soţia şi i-aş spune că vreau să divorţăm, ea cu siguranţă ar zice «Negrule, eşti nebun? Încearcă în altă parte!». Sunt sigur că nevastă-mea nu m-ar crede. Nici eu n-aş crede-o dacă ea ar încerca să-mi facă o asemenea farsă. Avem o căsnicie destul de solidă. Nu intră în discuţie aşa ceva. Dar, dacă mi-ar zice că s-a stricat ceva în grădină sau motorul la garaj, iar toată reparaţia m-ar costa câteva sute, atunci da, aş pica în plasă”, a precizat Dan Negru.

Fiica Sandei Ladoşi şi-a dat mama de gol
Negru mărturiseşte că, în ultimii trei ani, „Plasa de stele” a fost una dintre cele mai urmărite producţii TV, iar acest aspect i-a obligat să ţină pasul cu aşteptările publicului. Întrucât vechiul decor a fost dărâmat de cei păcăliţi, noul sezon aduce în prim-plan un platou construit de la zero, mult mai spaţios. „Vor fi multe noutăţi în acest sezon. Vom avea atât vedete, cât şi copii, iar farsele făcute lor sunt mult mai savuroase. I-am făcut o farsă fetiţei Sandei Ladoşi. În emisie, cea mică mi-a spus: «Să ştii că noi avem şoricei în casă, iar mami îi prinde cu borcanu’ cu nucă». A fost fantastic momentul! Fata Sandei are doar cinci anişori, nu şi-a dat seama că dă tot din casă. Farsele din acest sezon sunt mult mai grele, sunt făcute în timp real, deci şi costurile sunt mai mari”, a spus realizatorul TV.

Calul primit cadou i-a pus vecinii în cap
Cu o serie de farse la activ, prezentatorul dezvăluie o surpriză de coşmar pusă la cale, acum câţiva ani, de copiii orfani invitaţi în emisiunea lui. „Mă ocupam de «Echipa fantastică», iar cei mici au vrut să-mi facă o bucurie. Mi-au cumpărat un cal! Am rămas mut de uimire. Un cal… Dumnezeule, ce să fac eu cu un cal?! L-am luat acasă şi l-am ţinut o noapte întreagă în curte. A fost o noapte de coşmar. Câinele meu, un ciobănesc mioritic, a lătrat toată noaptea. L-am băgat în garaj, plângea şi acolo. Vecinii mă sunau să-mi zică să nu ţin un cal în curte, nevastă-mea îmi făcea capul mare… A fost o noapte de coşmar. A doua zi l-am dus la adăpost. Pot declara oficial că ei mi-au făcut cea mai mare farsă”, a mai adăugat Negru.

5 ani au trecut de când Dan Negru (41 de ani) şi Codruţa (32 de ani) s-au luat cu acte. Ei au doi copii: Dara (trei ani) şi Bogdan Petru (un an).

2 zile mai sunt până când Dan Negru va da startul unui nou sezon „Plasa de stele”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *