• Ce să mănânci pentru mărirea sânilor
 • 17863 afisari
  28-09-2010 de Ziarul Ring
 • Ce să mănânci pentru mărirea sânilor

  Din dorinţa de a avea un bust ferm şi voluminos, multe femei apelează la chirurgia plastică sau la diverse tratamente. Specialiştii în medicină tradiţională chineză ne dezvăluie câteva alimente ce ajută la creşterea sânilor.

  Aşa a decis natura: în funcţie de constituţie, fiecare femeie are o limită fiziologică a dezvoltării sânilor. “Totuşi, cu ajutorul unei diete adecvate, creşterea sânilor poate fi influenţată. După câteva luni de regim alimentar apar şi rezultatele”, explică Adrian Florea, specialist în medicină tradiţională chineză.
  Carnea şi dulciurile înmoaie… bustul

  “Cine consumă multe dulciuri, carne şi produse de patiserie va avea sânii mari, dar lipsiţi de fermitate. De vină sunt atât hormonii de creştere cu care au fost hrănite animalele din a căror carne mâncăm, cât şi aditivii din alimente”, susţine specialistul.

  Fructele şi legumele dau fermitate
  “Pentru a vă dezvolta bustul, dar, în acelaşi timp, a-l face şi ferm, trebuie să consumaţi multe legume şi fructe proaspete. De asemenea, măslinele, soia, germenii de grâu, seminţele de mărar şi frunzele de ţelină ajută la creşterea sânilor. Pentru a se obţine rezultate vizibile, trebuie să includeţi aceste alimente în dietă pe o perioadă de minimum jumătate de an”, recomandă Adrian Florea.

  Plante-minune
  Măcinaţi un amestec din rădăcină de lemn dulce, seminţe de mărar şi anason şi flori de busuioc. Din acesta, luaţi o linguriţă dimineaţa. Pentru gust, puteţi amesteca pulberea cu o linguriţă de suc de fructe sau miere.

  Înotul, un sport eficient
  Pentru remodelarea corpului şi, implicit, tonifierea sânilor, foarte eficient este înotul. Cine practică acest sport de două-trei ori pe săptămână va avea un organism sănătos, o musculatură lucrată şi sâni fermi.

  Şi guma de mestecat este bună
  Pe piaţă există, pe lângă o mulţime de creme şi pilule, şi o gumă de mestecat ce ajută la mărirea sânilor. Tratamentul pentru o lună (cinci pachete) costă 159,9 lei, iar producătorii ei susţin că este 100% naturală, având în compoziţie 13 plante. Se pare că rezultatele apar în câteva săptămâni şi asigură o mărire a bustului cu unul-două numere.

  „De două-trei ori pe zi masaţi uşor sânii cu vitamina E şi ulei din germeni de grâu, iar sânii vor deveni mai fermi şi volumul lor va creşte”, Adrian Florea, specialist în medicină tradiţională chineză