ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Silvia si Petre Roman, ESCAPADA in Delta

Avatar

Publicat

pe

Cuplul format din cântăreaţa Silvia Chifiriuc şi Petre Roman s-a întors ieri dintr-o vacanţă petrecută alături de rudele fostului prim-ministru din Santander, Spania. „ring” vă dezvăluie, în exclusivitate, unde s-au relaxat cei doi soţi, împreună cu fiul lor, Petrus: o săptămână în Delta Dunării şi alte câteva zile la Bran.

Zvonurile că soţia sa ar fi părăsit domiciliul conjugal nu l-au determinat pe Petre Roman să comenteze decât atât: „Sunt numai neadevăruri”. Un apropiat al familiei Roman a precizat pentru „ring”: „Soţii Roman au invitat rudele din Spania într-o vacanţă în România. Au petrecut în Deltă o săptămână, unde s-au relaxat şi s-au plimbat cu barca pe Dunăre. Nici vorbă de vreo despărţire”.

Juniorul, gata pentru drumeţii
După ce s-au întors din Deltă, soţii Roman au plecat pentru câteva zile la Bran, unde merg frecvent, fiind pasionaţi de munte. „Micuţului Petrus i-au cumpărat deja un rucsac pentru urcarea pe munte, cu toate că el abia acum face primii paşi, fiind transportat în spate de tatăl lui. Ei au revenit ieri în Capitală”, a mai povestit aceeaşi sursă.

Petrus a zis prima dată „tata”
Deşi cea mai mare parte a timpului o petrece cu Silvia, la numai cinci luni, primul cuvânt rostit de Petrus a fost „tata”, şi abia după câteva săptămâni a spus şi „mama”. Acum, Roman jr deja a început să articuleze mai multe cuvinte, spre fericirea părinţilor, care nu mai pot sta departe nicio zi de fiul lor.

1 anişor va împlini Petrus Roman pe 7 noiembrie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *