ZiarulRing

04-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Teo a ingropat securea razboiului: „L-am IERTAT pe Serban Huidu”

Avatar

Publicat

pe

Fosta realizatoarea TV, acum deputat PDL, a uitat conflictul cu Şerban Huidu şi e gata să sară în ajutorul cârcotaşului scăpat ca prin minune dintr-un grav accident de schi. În urmă cu un an, Teo Trandafir s-a declarat „şocată” după ce fostul ei coleg de televiziune susţinea că ea a încasat patru milioane de euro de la Prima TV.

Impresionată de situaţia lui Şerban, internat la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din Innsbruk – Austria, Teo a declarat emoţionată: „Cu siguranţă că l-am iertat pe Şerban şi îmi pare nespus de rău pentru tot ce i se întâmplă. Dacă aş putea să fac ceva pentru el, orice, aş face. Singurul lucru care mă nemulţumeşte este însă neputinţa mea de a face ceva”.

„Întotdeauna voi fi lângă el”
Cu riscul de a-şi atrage ironii din partea amicului Mircea Badea, duşman declarat al cârcotaşilor, Teo Trandafir îi transmite lui Şerban Huidu un mesaj de prietenie pe viaţă: „Îl iubesc mult, cum ştie că l-am iubit întotdeauna, şi, indiferent ce ni s-a întâmplat nouă de-a lungul timpului, el a fost lângă mine şi eu lângă el, aşa cum s-a întâmplat mereu şi aşa se va întâmpla întotdeauna”. Întrebată dacă va reveni la „Cronica Cârcotaşilor” în semn de solidaritate cu Şerban, fosta realizatoare TV a adăugat: „Orice trebuie să fac pentru el fac. Orice, vă promit! Îmi doresc din suflet să fie totul bine cu Şerban şi să-şi crească aşa cum trebuie puiuţii”.

Mihai Găinuşă, din nou tată
Colegul lui Şerban se pregăteşte pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. Ioana şi Mihai Găinuşă au o fetiţă, Eva, în vârstă de patru ani, iar acum familia se va mări cu un băieţel.

„Cronica Cârcotaşilor” revine din 17 ianuarie
Matinalul realizat de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la Kiss FM revine din 17 ianuarie, conform programului, chiar dacă echipa nu va fi completă. Potrivit medicilor, recuperarea lui Şerban ar putea dura între două săptămâni şi o lună. Huidu va rămâne internat cel puţin două săptămâni în spital, dar recuperarea sa completă ar putea dura câteva luni. Cronica de la Prima TV se va relua din martie, când oficialii postului speră ca Şerban să-şi reintre în formă.

15 ani de carieră în radio şi 10 ani de televiziune are Şerban Huidu (34 de ani).

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *