ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Teo s-a ingrasat 15 kilograme in sase luni

Avatar

Publicat

pe

Fosta gazdă a show-urilor de divertisment, acum deputat PDL, a luat vizibil în greutate în ultimele şase luni, perioadă care coincide cu intrarea sa pe scena politică. O înregistrare video realizată în seara de revelion şi intrată în posesia ziarului „ring” o arată pe Teo, potrivit specialiştilor în nutriţie, cu „cel puţin 15 kilograme în plus” faţă de cum era, în iunie 2010, la moţiunea din parlament.

Aceiaşi specialişti, consultaţi de „ring”, susţin că surplusul de kilograme în cazul lui Teo Trandafir poate fi cauzat atât de stres şi de regimul alimentar neadecvat, cât şi de alte probleme de sănătate. Părerea specialiştilor este confirmată chiar de Teo Trandafir care, după apariţia sa în parlament pe 21 iunie 2010, a declarat că, în acea zi, nu s-a simţit bine, motivând o… răceală.

Dieta, exclusă
Ipoteza vreunui regim alimentar care să o fi slăbit pe Teo Trandafir şi care să-i favorizeze apariţia unor alte afecţiuni nu este susţinută de ipostazele vedetei din ultimele luni. De când a intrat în politică, fosta realizatoare TV a continuat să ia în greutate, în medie, câte două kilograme pe lună, potrivit opiniei exprimate de specialişti pe baza comparării imaginilor cu Teo în iunie 2010 şi ianuarie 2011.

Repaus alimentar total
Starea fostei realizatoare TV este supravegheată non-stop de medici, care au decis ca vedeta să nu mai primească deloc mâncare. „Se urmăreşte scăderea numărului leucocitelor (globule albe), ele fiind foarte crescute din pricina bolii. Pancreatita acută înseamnă autodistrugerea pancreasului prin enzimele pe care acesta le secretă. Evoluţia bolii este imprevizibilă, însă doar 20% din pacienţi fac complicaţii. Intervenţia chirurgicală în pancreatita acută nu este o practică frecventă. Se operează doar dacă durerile devin de nesuportat, ceea ce nu este cazul acum. Pacienta se află în repaus alimentar total, este hrănită cu ajutorul perfuziilor, primeşte analgezice şi reacţionează bine la tratament. Când îşi va relua alimentaţia, va trebui să mănânce de cinci ori pe zi, mese aproximativ egale ca volum şi să evite fructele şi legumele proaspete pentru că fibrele nu se împacă bine cu enzimele pancreatice”, au precizat, pentru „ring”, surse medicale.

60 de kilograme a pierdut Teo după regimul prescris de medicul nutriţionist Mihaela Bilic.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *