ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Vor face tandem in politica

Avatar

Publicat

pe

La şase ani, fetiţa mamei-record are deja perspective de viitor. Vrea să devină jurist, cântăreaţă şi dansatoare, însă Adriana Iliescu are un singur vis: vrea să o vadă pe scena politică. Ideea a fost susţinută şi de naşul Elizei, prof. dr Bogdan Marinescu, cel care i-a găsit chiar şi un “partener” în poltitică: propriul nepot.

Se pregăteşte un nou val de politicieni pentru România: fetiţa mamei-record Adriana Iliescu, cea care, la 67 de ani, a adus-o pe lume prin fertilizare in vitro, şi nepotul medicului care a făcut posibilă minunea, prof. dr Bogdan Marinescu. „Eliza are multe calităţi: dansează, cântă la pian, desenează… Cu toate astea, eu aş vrea să devină un om politic de succes în România şi să aibă realizări uriaşe. Oricum, o voi încuraja în tot ceea ce vrea să facă”, ne-a mărturisit Adriana Iliescu. Şi are şi primul “susţinăror” – naşul ei. “Eliza este o fetiţă foarte talentată şi îi urez succes în tot ceea ce îşi propune. Ar fi foarte frumos să devină un om politic, pentru că l-aş convinge şi pe nepoţelul meu, Alexandru, să urmeze aceeaşi carieră. Eliza ar face un tandem bun cu el în politică”, ne-a spus zâmbind Bogdan Marinescu.

Fetiţei i se pregăteşte o nouă surpriză
Deşi, în acest an, pe 16 ianuarie, nu i-a mai fost aniversată ziua de naştere aşa cum se obişnuia, la Maternitatea “Panait Sârbu”, unde a venit pe lume, Eliza nu a fost uitată de naşul ei, prof. dr Bogdan Marinescu. „Naşul ei i-a trimis o sacoşă întreagă cu hăinuţe, de la pijamale până la rochiţe şi ciorapi. Ne pare rău că nu l-am mai putut vedea atât de des ca înainte, pentru că trece şi printr-o perioadă mai dificilă. De aceea nici nu am pus problema să facem ziua Elizei în maternitate, pentru că unde e doliu, e doliu. De acum înainte îşi va sărbători ziua de naştere numai la şcoală, pentru că acum e domnişoară şi e mai frumos între colegi”, ne-a povesit Adriana Iliescu. Naşul ei însă deja se gândeşte la o nouă surpriză. „Acum mă gândesc să îi fac un cadou frumos pentru Paşte. Am două posibilităţi: ori îi dăruiesc un medalion, ori îmi iau nepoţelul de mână şi plecăm la cumpărături şi îi va alege el un dar. Până la urmă, copiii au cele mai frumoase şi năstruşnice idei. Anii trecuţi, când îşi aniversa ziua la maternitate, nepoţelul meu era cel care o aştepta mereu în prag şi îi dăruia un trandafir. Era o imagine de poveste”, ne-a mărturisit Bogdan Marinescu.

„Îmi pare rău că anul acesta nu i-am putut da personal cadoul, însă acum am un program foarte încărcat, cu patru-cinci operaţii pe zi, iar în weekend sunt la fel de prins”, Prof. dr Bogdan Marinescu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *