ZiarulRing

27-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce isi rupe Irinuca papusile

Avatar

Publicat

pe

Divorţul Columbenilor ţine prima pagină a ziarelor şi nu îi afectează doar pe Irinel şi pe Monica, ci şi pe fetiţa lor, Irina. Copilul şi-a văzut existenţa dată peste cap şi echilibrul micului ei univers complet destabilizat. Psihologul lui Iri a povestit, pentru „ring”, că fetiţa este atât de marcată de felul în care a fost tratată, încât a ajuns să-şi distrugă păpuşile.

De când lumea, jocul preferat al fetiţelor este „de-a mama”. Potrivit psihologilor, copiii au comportament imitativ. „În general, copiii fac ceea ce văd şi modul în care sunt trataţi de adulţi se răsfrânge asupra comportamentului lor. Irinuca îşi rupe păpuşile, le bate, le trage de păr. Gesturile ei spun multe. Fetiţa suferă, dar un copil de patru ani uită şi îşi revine pe măsură ce echilibrul se va reinstala în viaţa ei”, ne-a declarat Lucian Iordănescu, psihologul care, de ceva ani buni, este prieten cu Irinel Columbeanu şi care se arată şocat de atitudinea fetiţei.

La consiliere, însoţit de avocată
„Domnul Columbeanu nu are nevoie de consiliere. Este echilibrat. Când ne vedem, discutăm amical. Ne-am cunoscut acum câţiva ani şi de atunci am rămas amici. La întâlnirile noastre vine întotdeauna însoţit de unul dintre avocaţii dânsului, o doamnă care, de asemenea, îmi este amică”, explică psihologul lui Iri.

„Irinel ştia ce pastile ia Monica”
Lucian Iordănescu a dezvăluit presei numele medicamentului antiacneic pe seama căruia punea Veronica, mama Monicăi, toate stările anxioase ale fiicei sale. „Irinel ştia ce pastile lua Monica. Şi nu doar el mi-a spus denumirea lor, ci şi apropiaţi ai cuplului. Sunt controversate acele pilule şi au multe efecte adverse”, afirmă psihologul.

O englezoaică s-a sinucis de la acele pastile

Internetul e plin de postările celor care s-au tratat cu pastilele pe care le lua şi Monica, iar efectele adverse par dramatice. De la căderea părului, afectarea vederii şi a ficatului, dureri de burtă, vomă şi până la stări depresive grave. Oamenii se plâng că, după întreruperea tratamentului, acneea reapare, aşa că reiei administrarea pastilelor. Pilulele nu se asociază cu alcoolul şi periodic se fac analize de sânge. Însă efectele lor nu sunt de neglijat. În 2009, o englezoaică de 28 de ani, Angela Lee, aflată în tratament cu pastilele incriminate, s-a sinucis. Firma care produce medicamentul susţine că pacienţii sunt depresivi pentru că au acnee, nu pentru că iau acest tratament.

Irina a fost „maltratată cu bestialitate”
Ieri, la „Acces Direct”, Irinel Columbeanu a vorbit despre experienţele neplăcute prin care trece în ultimul timp, cauzate de divorţ. El a mărturisit că fiica sa nu doreşte să-şi vadă mama. „Irina nu a întrebat de mama ei, eu am întrebat-o de 8 Martie dacă vrea să o vadă şi fata mi-a spus un «nu» hotărât. Irina este un omuleţ care a fost maltratat cu bestialitate timp de şase luni, de aceea sunt atent la ce vorbesc cu ea”, a spus omul de afaceri.

„După finalizarea divorţului, o voi consilia pe Irinuca pentru că am specializare în psihopedagogie”, Lucian Iordănescu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *