ZiarulRing

03-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Cum au sarbatorit vedetele Floriile

Avatar

Publicat

pe

Florin Piersic, Irina Margareta Nistor şi Viorel Lis sunt doar câteva dintre personalităţile care ieri şi-au sărbătorit ziua de nume. Dacă unii dintre ei au ales să petreacă Floriile relaxându-se acasă cu familia, alţii au avut parte de mai puţin noroc, muncind de ziua lor.

Actorul Florin Piersic şi-a aniversat ziua de nume în Londra, unde se află pentru a prezenta spectacolul „Străini în noapte”. „Vă mulţumesc mult pentru urări, dragii mei. Vă iubesc şi vă îmbrăţişez cu drag”, a declarat marele actor pentru „ring”. Piersic va reveni astăzi în ţară.

Viorel Lis a primit flori

Un alt sărbătorit a fost Viorel Lis, care a ales să petreacă în oraş, alături de soţia sa, Oana, şi de nişte prieteni. „Am primit multe flori de dimineaţă, iar seara voi ieşi în oraş să iau cina”, a spus, pentru „ring”, Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei a mărturisit că n-a fost la biserică, aşa cum se obişnuieşte, dar că e credincios şi merge când are ocazia. „Obişnuiesc să merg la biserică, dar n-am făcut o tradiţie din asta”, a mai spus Lis.

Florin (Hi-Q) are pernă de voiaj nouă

Florin Grozea, de la Hi-Q, a preferat să-şi petreacă onomastica în familie, relaxându-se după o serie de concerte pe care le-a avut în ţară. „Noi suntem în turneu acum şi am tot umblat săptămâna trecută prin ţară. De aceea prefer să mă relaxez în sânul familiei. Am primit cadou nişte perniţe de dormit în maşină. Sunt foarte încântat de ele”, ne-a declarat cântăreţul.

Cină cu principesa Margareta a României

Criticul de film Irina Margareta Nistor a ciocnit de ziua ei un pahar cu şampanie cu principesa Margareta şi cu principele Radu Duda, la un dineu select organizat la Palatul Elisabeta. „În acest an am avut parte de cele mai frumoase Florii din viaţa mea. Sâmbătă seara am fost invitată la Palatul Elisabeta, la un dineu care au participat principele Radu Duda şi principesa Margareta a României. A fost o seară superbă, cu tot protocolul regal care e destul de complicat la cină. Masa a fost decorată poetic, cu narcise galbene, iar printre invitaţi s-au aflat cineastul Andrei Koncealovski, regizorul Cătălin Mitulescu, actriţa Ada Condeescu şi Ion Caramitru. În seara de Florii voi merge la petrecerea casei de producţie Mandragora”, a declarat Irina Margareta Nistor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *