ZiarulRing

29-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Monica, milionara in dolari

Avatar

Publicat

pe

În timp ce Irinel Columbeanu se dă de ceasul morţii să-i convingă pe parlamentari că legea nu e dreaptă şi fiica sa e abandonată de soţia care i-a intentat divorţul, Monica îşi consolidează poziţia de mamă capabilă să se descurce pe propriile picioare. Prin avocatul său, Monica a anunţat ieri, la „Acces Direct” (Antena 1), că are pe masă un contract în domeniul comercial în valoare de 1.140.000 de dolari (802.817 euro).

Pentru a primi aceşti bani, Monica este obligată să se afle în SUA timp de maximum patru zile lunar sau trimestrial, unde beneficiază de o asigurare medicală de 30.000 de dolari şi o locuinţă de serviciu de lux. Contractul are o perioadă de trei ani, iar banii vor veni în trei tranşe anuale de câte 380.000 de dolari (267.606 de euro). Onorariul le va permite Monicăi şi fiicei ei, Irina, un trai „superior condiţiilor de la Izvorani”. În aceste zile, cele două se vor muta în apartamentul închiriat pentru următorii doi ani într-un cartier de lux din Pipera. „Locuinţa are patru camere, o suprafaţă de 268 mp, paza asigurată şi se află la doar câteva minute de grădiniţa la care merge Irina. Contractul de închiriere are clauză opţională de cumpărare”, a precizat avocatul Monicăi. Totodată, acesta consideră că divorţul din familia Columbeanu va dura „peste doi ani de zile”.

Musafir nepoftit la Parlament

Omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a prezentat, ieri, neinvitat, la Comisia pentru drepturile omului de la Cameră, unde urmau să fie audiaţi, în legătură cu situaţia minorei Irina Columbeanu, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Ilfov. Spre surprinderea sa, membrii PDL au refuzat să participe la „o mascaradă”, pe motiv că „Parlamentul României e mai presus de Irinei şi Monici”. După 20 de minute de aşteptare, Iri a reuşit să aibă doar o discuţie între patru ochi cu preşedintele comisiei, Nicolae Păun, şi să fie audiat cu uşile închise de trei dintre membrii comisiei. „N-am venit să depun o petiţie, ci să particip, ca simplu cetăţean, la lucrările comisiei, care sunt publice”, a spus Irinel, fără să poată explica procedura prin care a intrat în Palatul Parlamentului. El a adăugat că refuzul unor deputaţi de a participa la şedinţă reprezintă „un caz de ignorare a problemelor ţării” şi ar trebui să ducă la demisia acestora.

„Vreţi să candidaţi şi de asta faceţi circ?”

Sosit la lucrările aceleiaşi comisii, preşedintele Alianţei T.A.T.A., Bogdan Drăghici, l-a apostrofat pe Irinel Columbeanu, căruia i-a cerut „să mute circul de pe holul Parlamentului”. „Atâţia părinţi sunt victimele unor abuzuri şi apare domnul Columbeanu… E adevărat că vreţi că candidaţi la Parlament şi de asta faceţi circul?”, i-a strigat Drăghici. Columbeanu i-a răspuns, cu ironie, că va candida dacă va face şi el acest lucru.

22.300 de euro va fi venitul lunar al Monicăi, în timp ce pensia de întreţinere plătită de Irinel se ridică la 2.000 de lei (circa 487 de euro).

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *