ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Teo Trandafir: „Dumnezeu mi-a dat inca un semn frumos”

Avatar

Publicat

pe

Fosta realizatoare TV a împlinit ieri, când creştinii ortodocşi au sărbătorit Înălţarea Domnului, 43 de ani, coincidenţă asociată de vedetă cu un mesaj divin.

Aflată în perioada de recuperare după intervenţiile chirurgicale efectuate la Clinica AKH din Viena, Teo Trandafir se simte din ce în ce mai bine şi petrece cât mai mult timp cu fiica ei, Maia. Asaltată de sute de apeluri din partea admiratorilor săi, ea a răspuns tuturor urărilor.

Va sărbători în weekend

Contactată de „ring”, Teo a declarat că îşi va sărbători ziua de naştere în weekend, când prietenii ei vor avea timp să o viziteze. Ieri însă, vedeta a evitat efortul, respectând indicaţiile medicilor. „Maia mai are puţin şi se întoarce de la şcoală, aşa că încă nu ne-am hotărât ce vom face, dar oricum,nu mare lucru, pentru că este în mijlocul săptămânii şi atunci prietenii ne vor veni prin weekend cândva, care cum poate. Noi nu considerăm că ziua de naştere este cine ştie ce eveniment, pentru că până la urmă n-ai făcut nimic ca să meriţi asta, aşa ai avut norocul să te facă mama ta, dar amândouă remarcăm faptul că, în acest an, pentru prima oară din câte îmi aduc eu aminte, ziua mea a picat de Înălţare, exact după evenimentele care s-au petrecut, şi mă gândeam că este încă un semn frumos din partea lui Dumnezeu”, ne-a spus Teo Trandafir.

Maia a primit-o în dar pe mama

Teo s-a întors în ţară înainte de Paşte, după trei luni de tratament în Austria, la Clinica AKH. Diagnosticată cu pancreatită acută, a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. Vedeta şi-a planificat revenirea ca o surpriză pentru fiica ei, chiar înainte de ziua de naştere a Maiei.

„Ideea că aş putea-o lua razna definitiv m-a ţinut în viaţă”, Teo Trandafir

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *