ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

„Madalin” tresare cand vede poza Madalinei: „Mami!”

Avatar

Publicat

pe

În ziua vieţii şi a morţii Mădălinei Manole, părinţii „Fetei cu părul de foc” s-au reîntâlnit faţă în faţă cu Petru Mircea, sosit la mormântul soţiei sale flancat de bodyguarzii care îi păzesc vila din Otopeni de când e văduv.

Doamna Manole i-a îndepărtat pe bodyguarzi de mormântul Mădălinei şi i-a reproşat lui Petru că şi-a luat apărători pe banii fiicei sale: „Aţi văzut-o pe Mădălina vreodată cu bodyguarzi? Ruşine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi?! Fata mea a fost vedetă şi nu şi-a pus bodyguarzi. Afară de aici!”.

„Blindaţi de parcă se luptau cu Bin Laden”
Incidentul a fost relatat de Ion Manole, tatăl artistei: „Venea domnul prim-ministru Mircea, lângă el, secretarul de stat «Iuda», lângă ei doi bodyguarzi blindaţi de parcă plecau să lupte cu trupele lui Bin Laden. Am spus mulţimii să se retragă că vin luptătorii din Afganistan. Când soţia mea a văzut trupele de pază, i s-a făcut rău şi apoi i-a rugat să se îndepărteze, că nu eram infractori. De aici a început scandalul: lui Petru nu i s-a-ntâmplat nimic, nu s-a repezit nimeni la el. Noi ne-am retras, însă oamenii de acolo au început să îi reproşeze”.

Petru Mircea se simte ameninţat
Invitat la „Happy Hour” (Pro TV), Petru Mircea a recunoscut că se teme de familia Manole: „S-au primit ameninţări pe forumuri. E prima dată când am fost cu bodyguarzi la mormânt. Şi Ciprian (Antochi – n.r.) a fost ameninţat, nu doar eu. Astăzi, indiferent de câtă ură au acumulat în timp, puteau să-şi înghită limbile. O comemorăm pe Magda, nu pe Mădălina! Măcar azi”.

„M-au invitat să intru în pământ lângă Mădălina”
Fiul Mădălinei Manole, căruia părinţii „Fetei cu părul de foc” îi spun Mădălin în loc de Petru jr, îşi recunoaşte mama, dezvăluie Petru Mircea. „Copilul abia începe să lege propoziţii scurte şi când îl plimb prin casă, unde avem peste tot fotografii cu Magda, chiar dacă discutăm despre altceva, se opreşte şi o arată cu degetul… «Mami!». Ştie cine e în poze… Într-o bună zi va trebui să afle şi că mami este doar în poze”, a declarat el la Pro TV. Întrebat de ce nu le permite părinţilor Mădălinei să-şi vadă nepotul, Petru a izbucnit: „Cui să las copilul, unor oameni care mă ameninţă şi mă fac criminal, psihopat, neica nimeni?! Eu şi copilul meu suntem una, aşa cum am fost una cu mama copilului. Ne jigneşti pe mine şi pe mama copilului, implicit jigneşti şi copilul, familia noastră. Pe ei i-ar linişti un singur lucru… Am fost invitat să intru şi eu în pământ lângă ea (Mădălina – n.r.). Am făcut racla cu două locuri suprapuse. Dacă oamenii ăştia îşi doreau atât de mult să-şi vadă nepoţelul, le-aş fi deschis dacă mă trezeam doar cu ei la poartă, singuri, fără presă”.

Ploieştiul va avea strada „Mădălina Manole”
„Vom da numele Mădălinei Manole unei străzi din centrul Ploieştiului. Dorim să o facem şi cetăţean de onoare post-mortem pe Mădălina Manole”, a dezvăluit, pentru „ring”, edilul ploieştean Andrei Liviu Voloşevici. „Îi mulţumesc primarului Ploieştilor. De asemenea, îmbrăţişez şi sprijin ideea doamnei Carmen Harra cu legea «Mădălina Manole». Îmi doresc ca această lege să devină reală”, a declarat Ion Manole.

„Am visat-o de foarte multe ori pe Mădălina. Totul îmi reaminteşte de ea… Copilul mă ajută să mă simt mai liniştit.”, a declarat Petru Mircea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *