ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Socant! Madalina Manole, depistata cu STEROIZI…inainte de moarte

Avatar

Publicat

pe

O fişă medicală din dosarul „Mădălina Manole – moarte suspectă” atestă un lucru şocant: cu o lună înaintea decesului, „Fata cu părul de foc” avea în corp… steroizi anabolizanţi!

Mulţi dintre cititorii noştri au cerut insistent să publicăm documente (judiciare sau medicale) care să destrame, eventual, enigmele legate de starea sănătăţii ”Fetei cu părul de foc” (din ultima perioadă a vieţii acesteia)! Cu atât mai mult cu cât, în presă, au apărut tot felul de speculaţii, dar şi informaţii judiciare (care, neinfirmate de înscrisuri sau de alte declaraţii contrare, capătă valoare de adevăr). Acestea din umră provin, mai ales, din declaraţiile date de soţul şi de soacra artistei în faţa procurorilor, declaraţii din care ar rezulta că Mădălina Manole ar fi avut probleme medicale (mai ales psihologice) grave: că ar fi spus mereu că ”trebuie să ne lase”, că ”nu e demnă de dragostea noastră”, că ”este o epavă”, că toate acestea ar fi făcut-o să se creadă ”un rebut” şi, că, vezi Doamne, tocmai de aceea, şi-a pus…CAPĂT ZILELOR! Pentru a nu mai lăsa lucrurile sub obroc, aşa cum încearcă s-o facă mai ales procurorii, DEPARTAMENTUL de ”INVESTIGAŢII” al ziarului ”ring” începe azi un miniserial care se va referi la dosarul medical al cazului ”Mădălina Manole – moarte suspectă”. Veţi vedea documente şi declaraţii senzaţionale de la medici sau membri ori apropiaţi ai familiei care vorbesc despre modul cum a fost sau nu a fost îngrijită Mădălina Manole. De ce avea acele aşa-zise stări? De ce încă misteriosul ”martor-cheie”, Sorin Ilioaia vorbeşte despre faptul că soţul artistei ar fi spus că s-a săturat să-i procure ”droguri”? Ce ar fi putut să însemne acele ”droguri”: erau medicamente energizante, erau substanţe medicamente de slăbit, sau de întreţinere în timpul curei de slăbire? Sau de creştere a libidoului? Cine să i le fi recomandat/administrat? Ce efecte ar fi putut avea acele ”medicamente”/”droguri” pe care le-ar fi luat, dacă le-a luat, înainte să moară, ” Fata cu părul de foc”? Să moară în condiţii atât de tragice, atât de absurde!?! Şi, foarte, foarte misterioase!!!

Depistaţi de examenul toxicologic

Din declaraţiile lui Petru Mircea (aflate în dosarul penal), dar şi din documentele puse de medici la dispoziţia anchetatorilor, reiese că, pe 17 iunie 2010, cu o lună înainte să moară, Mădălina a fost internată pentru o zi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Secţia ATI II Toxicologie. Chiar pe prima pagină a fişei medicale se infirmă aşa-zisa tentativă de sinucidere, prin diagnosticul „Supradozaj acetaminofen neconfirmat toxicologic”( diagnostic despre care vom vorbi, pe larg, mâine). Azi prezentăm doar un detaliu tulburător: la rubrica „Examen toxicologic urină” medicii menţionează, negru pe alb: „STEROIZI ANABOLIZANŢI”.

„Steroizii dau oscilaţii ale stării sufleteşti”
„Acest test e doar calitativ, nu şi cantitativ. Poate a luat şi alte pastile: preparate hormonale sau pastile de slăbit, de exemplu. Steroizii anabolizanţi sunt derivaţi sintetici care favorizează arderea grăsimilor, cu efecte asemănătoare hormonului sexual masculin, testosteronul. Oamenii recurg la preparate cu steroizi din dorinţa de a slăbi, de a-şi menţine silueta sau de a mări masa musculară. Steroizii dau şi modificări de libidou şi cresc apetitul sexual. Cine ia steroizi mult timp se expune unor efecte nedorite psihologic şi comportamental: oscilaţii ale stării sufleteşti, agresivitate, nervozitate, iritabilitate, manie, depresie, modificări semnificative ale profilului personalităţii pacientului”, ne-au precizat surse medicale. De ce totuşi nici doctorii şi nici familia, când Mădălina era în viaţă, dar nici procurorii, ulterior, nu s-au întrebat ce e cu aceşti steroizi?

Ce scandaluri au provocat steroizii în lume
Autorul recentului masacru din Norvegia, Anders Behring Breivik, era drogat şi plin de steroizi anabolizanţi când a comis cele două atentate la Oslo, în care au murit 77 de oameni. În showbiz sunt suspectaţi de consum de steroizi Madonna, Janet Jackson, Cameron Diaz, Paris Hilton, Dr. Dre, 50 Cent, Timbaland, Wyclef Jean, Sylvester Stallone, Charlie Sheen, Mickey Rourke, Christian Bale, Burt Reynolds, Robert DeNiro, Alec Baldwin, Al Pacino şi Arnold Schwarzenegger.

De ce n-au găsit steroizi şi legiştii
Surse INML ne-au declarat că probabil acest lucru… ”nu s-a cerut expres”. Sau, dacă s-a cerut, steroizii nu aveau cum să fie depistaţi, întrucât, la autopsie, vezica urinară era… goală. Ar mai fi, totuşi, o posibilitate de aflare a adevărului ( chiar şi post-mortem): ca în laboratorul INML să se fi păstrat sânge (şi alte substanţe) din corpul Mădălinei! Şi, în ultimă instanţă, poate, chiar eventuala exhumare a Mădălinei, la solicitarea familiei sau a procurorilor, pentru a se afla dacă avea sau nu steroizi în corp când a murit. Altfel, putem spune doar că „Fata cu părul de foc” a dus MISTERUL STEROIZILOR…ÎN MORMÂNT.

Citiţi mâine rezultatele evaluării psihologice a Mădălinei Manole cu o lună înainte de moartea suspectă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *