ZiarulRing

16-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Loredana, tur de spectacole in Las Vegas

Avatar

Publicat

pe

Cântăreaţa a revenit de curând dintr-o vacanţă petrecută alături de soţul Andrei Boncea şi de fiica ei, Elena, în Las Vegas, unde a îngroşat numărul spectatorilor de la cele mai renumite show-uri.

„Vegas este un loc ideal când vrei să vezi show-uri adevărate. Elenei îi plac foarte mult, aşa că a fost destul de uşor să ne hotărâm unde vom merge”, a povestit Loredana.

Vacanţă după „Vocea României”
Artista care a terminat filmările pentru prima parte a show-ului „Vocea României”, ce se va difuza în această lună la ProTV, a avut o listă de concerte şi spectacole extrem de încărcată, ea reuşind să bifeze concertul lui Celine Dion, un spectacol al lui David Copperfield, „Le Reve” – un show marca Cirque du Soleil şi multe altele.

A renunţat la dietă pentru delicatese
Las Vegas a devenit în ultima vreme şi o destinaţie perfectă pentru cei care vor să guste mâncăruri alese, din toate colţurile lumii. „În Vegas s-au deschis foarte multe restaurante ale unor bucătari de renume, aşa că am profitat de această vacanţă şi am făcut şi o expediţie culinară. Am gustat din bucătăria italiană, franţuzească sau asiatică, dar timpul părea prea scurt pentru oferta gastronomică a oraşului”, a mai povestit Lori. Odată întoarsă în ţară, artista s-a reapucat imediat de treabă. Pe lângă concerte şi înregistrări, Loredana se pregăteşte şi pentru cea de-a doua etapă a show-ului „Vocea României”, de la ProTV.

18 albume a lansat Loredana de-a lungul anilor, primul în anul 1988, iar celelalte după revoluţie.

38 de ani de carieră are, neoficial, Loredana Groza, artista care a început să cânte de la trei ani. Oficial însă, Lori cântă de la 14 ani şi are 27 de ani de muzică.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *