ZiarulRing

05-mai2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Derby la titlu ori doar meci de orgoliu?!

Avatar

Publicat

pe

Meciul Dinamo – Rapid cade cum nu se poate mai bine pentru microbişti. Cele două echipe sunt şi primele în clasament, jocul putând fi foarte bine un derby pentru titlu deşi nu e decât etapa a şaptea.

În scădere de formă după rezultatele slabe din etapa trecută, Dinamo şi Rapid se întâlnesc duminică în primul mare derby al acestui campionat. “Câinii” par în scădere de turaţie după înfrângerea de la Vaslui, dar, totodată, au scăpat de presiunea primei înfrângeri. În plus, gazdele beneficiază şi de mai multe zile de odihnă după ce giuleştenii au evoluat aseară la Tel Aviv şi au sosit la Bucureşti abia în această dimineaţă. “Pentru noi este un avantaj pentru că îi prindem pe rapidişti obosiţi după un meci atât de important de Liga Europa. Totuşi, ei au un lot mai numeros şi se pot regrupa şi pentru jocul cu noi”, a declarat tehnicianul dinamovist Liviu Ciobotariu.

Meci special
Antrenorul “câinilor” crede că Dinamo şi Rapid au etalat cel mai bun joc de până acum, iar clasamentul este logic. “Nu întâmplător, clasamentul arată că noi şi Rapidul suntem pe primele două locuri. În ciuda faptului că ultima etapă nu a fost una bună nici pentru noi, nici pentru ei, Dinamo şi Rapid au arătat că sunt capabile să se bată la titlu. Este, fără îndoială, nu numai un derby de clasament, este un derby istoric şi un meci special, aşa cum a fost întotdeauna. Sper ca, la final, clasamentul să arate la fel, cu noi tot pe primul loc”, a mai spus “Ciobi” pentru “ring”.

Dinamo – Rapid, duminică, 21.30, Digi 1

Echipe probabile
Dinamo: Bălgrădean – Luchin, Grigore, Moţi, Muşat – L. Rus, D. Stoica, Kone, C. Munteanu – Dănciulescu, M. Niculae
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Rapid:
 Coman – Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovici – Grigorie, Alexa, Herea –Surdu, Pancu, Roman
Antrenor: Răzvan Lucescu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *