ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Familia Madalinei isi va vizita nepotul imediat dupa… ”pomenirea mortilor”

Avatar

Publicat

pe

Prima dată cu o hotărâre executorie în mână, familia Manole va merge mâine la Otopeni ca să-şi vadă nepotul.

Aşa cum a decis Tribunalul Bucureşti, familia Manole are dreptul să-şi vadă nepotul şi chiar să-l ia acasă, la Ploieşti, în prima şi în a treia sâmbătă ale fiecărei luni, între orele 10.00 şi 19.00. Cum ziua coincide cu „sâmbăta morţilor”, familia ”Fetei cu părul de foc”- Ion, Eugenia, Marian şi Mihăiţă Manole – ar putea ajunge, la Otopeni, imediat după prânz.

”Mai întâi, ne facem cele religioase, în amintirea mamei copilului”
Tatăl Mădălinei explică de ce va întârzia la prima întâlnire ”legală” cu nepotul său. „După ora 13.00, după ce, la biserica din Ploieşti şi la cimitirul Bolovani, terminăm tot ceremonialul de pomenire a morţilor, vom veni la Otopeni şi cu executor judecătoresc, căruia nu-i vom cere să taie porţile decât dacă cel care stă în casa fetiţei noastre se va opune”, declară tatăl artistei.

”Nu ne obligă nimeni să fim la Otopeni la ora 10.00. Mai întâi, ne facem, la Ploieşti, cele religioase, în amintirea mamei copilului, Mădălina Manole, care a părăsit acest pământ, după care vom merge în mod evlavios să ne vedem nepotul(…)Este un copil pe care fata noastră şi l-a dorit 20 de ani, este un copil prin al cărui corp circulă sângele familiei Manole”, mai spune Ion Manole.

El roagă presa să nu vină acolo mai devreme de ora 13.00, când familia sa va ajunge la Otopeni, de la Ploieşti, de la…” pomenirea morţilor”.

Se mai coace un nou proces?
În ce priveşte o posibilă nouă stare tensionată, la vila din Otopeni, dacă nu va fi lăsat de ginere să-şi vadă nepotul, Ion Manole susţine că executorul şi/sau alte persoane îi vor fi martori într-un proces penal pe care i-l va intenta soţului Mădălinei. Cum interesul copilului este cel mai important, probabil că aceia care au de partea lor dragostea adevărată pentru copil, vor ceda. Şi, ca-n celebra ”Judecată a lui Solomon”, VA FACE DIFERENŢA …ÎNŢELEPCIUNEA!

Advertisement

”Nu vreau să-i văd în casă pe Iuda sau pe blondă, dar accept să fie acolo sora lui (nr- sora lui Petru Mircea) sau naşa copilului”, ION MANOLE”

Să termine marii specialişti, marii psihologi, cu sfaturile pe care ni le dau nouă că, vezi Doamne, pentru copil, să-nchidem ochii, şi să participăm la un şantaj, că e bine şi pentru decedată, pentru mama copilului, să se odihnească! Nu se va odihni nimeni – nici frunza, nici piatra, nici vântul, nici pomii în România -, până nu se află cum a murit Mădălina Manole şi pentru asta, trebuie să răspundă în faţa legii şi în faţa omenirii, cei care au fost cu ea în casă”, ION MANOLE

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *