ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dorian Popa: „As da orice sa joc alaturi de Jennifer Aniston”

Avatar

Publicat

pe

Protagoniştii serialului ProTV „Pariu cu viaţa” Alina Eremia şi Dorian Popa au dezăluit, pentru „ring”, că deşi nu sunt implicaţi în relaţii amoroase, nu trăiesc povestea de dragoste şi în afara platourilor de filmare.În această seară, de la ora 20.30, ProTV difuzează ultimul episod din primul sezon al serialului „Pariu cu viaţa”, disponibil, în avanpremieră, astăzi, de la ora 10.00, pe voyo.ro.

„Suntem doar amici”
„Petrecem mult timp împreună, pe platourile de filmare, la repetiţii, în pauze, dar concentrându-ne strict pe partea profesională, nu amestecăm sentimentele cu munca”, a declarat, pentru „ring”, Alina Eremia. La rândul lui, Dorian Popa, interpretul lui Andrei, adaugă: „Ne înţelegem foarte bine, suntem doar amici. Ne bucură însă că am primit foarte des această întrebare, înseamnă că ne facem bine treaba din momentul în care se dă «Acţiune» şi că transmitem foarte bine povestea dintre Ioana şi Andrei”. În plus, el recunoaşte că o relaţie nu e prioritară: „N-am încă timpul necesar unei relaţii amoroase, însă dacă jumătatea mă va găsi, îmi voi găsi şi eu timp”.

„Simt că am un drum în viaţă”

Dorian Popa recunoaşte că rolul din „Pariu cu viaţa” i-a dat încredere să viseze la mai mult: „Ador echipa, filmările, lumea mă recunoaşte oriunde m-aş duce şi mă apreciază, ceea ce mă face să-mi doresc să realizez mai mult, şi viaţa, per total, mi s-a aranjat foarte bine, simt că am un drum. În viitor, aş da orice să joc un film de acţiune alături de Collin Farrell sau o poveste haioasă de dragoste alături de Jennifer Aniston”.

„Who Cares”, în premieră la Măruţă

Alina Eremia ne asigură că trupa LaLa Band pregăteşte multe surprize: „Astăzi, la «Happy Hour», eu şi Dorian vom cânta în premieră piesa «Who Cares», compusă special pentru serial. Pe 1 decembrie, de la ora 17.00, LaLa Band va concerta la Afi Palace Cotroceni, iar în curând vom anunţa şi evenimentul de lansare a albumului de Crăciun pe care veţi asculta cele mai frumoase colinde. În săptămâna Crăciunului, veţi vedea un episod special din «Pariu cu viaţa». Suntem deja la filmări şi acţiunea va fi una surprinzătoare”.

Final de sezon neaşteptat

În această seară, suspansul creşte după ce cinci dintre fetele din LaLa Band au fost răpite şi duse în pădure. Speriate şi sub ameninţarea pistolului, Ioana (Alina Eremia), Anca (Cristina Ciobănaşu), Sara (Sore Mihalache), Andrada (Andrada Popa) şi Laura (Monica Odagiu) trăiesc sub teroarea că nu-i vor mai revedea pe cei dragi. „Andrei nu e sigur ce trebuie să facă, încât situaţia dintre el şi Ioana e destul de delicată”, spune Dorian, în timp ce Alina recunoaşte: „Nu mi-aş dori să fiu implicată într-o astfel de poveste complicată şi în viaţa reală”.

„De când a început proiectul «Pariu cu viaţa», toate lucrurile în viaţa mea au luat amploare. Am devenit mai cunoscută, sunt apreciată pentru ceea ce fac, am parte de ceea ce mi-am dorit.”, ALINA EREMIA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *