ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Vasile Viorel, seful Politiei Capitalei: Saptamana viitoare va cadea o importanta grupare interlopa

Avatar

Publicat

pe

Război total marilor grupări ale lumii interlope! Acesta este, se pare, ,,stindardul” sub care şeful poliţiştilor bucureşteni i-a propus să ducă lupta cu infracţionalitatea fără frontiere din Capitala României.

,,De la mine citire, puteţi spune cititorilor ring că Poliţia Capitalei a declanşat o ripostă fermă împotriva grupurilor infracţionale”, ne-a declarat, ieri, în exclusivitate şi pe un ton cât se poate de imperativ, chestorul şef Vasile Viorel.

,,Ăsta-i mesajul!”

Prin intermediul ziarului ,,ring”, chestorul Vasile Viorel ţine să dea un avertisment cât se poate de clar clanurilor interlope. Mai ales grupărilor… FOARTE CERTATE CU LEGEA. ,,Probabil vedeţi zi de zi la televizor că sunt destructurate grupuri infracţionale interlope: şi din mediu judiciar, şi din mediu economico-financiar. Azi (nr- ieri), spre exemplu, am avut cămătari- şantaj! Mâine (nr- azi), vom avea economico-financiar (nr- acţiune privind infracţiuni economico-financiare)! Săptămâna viitoare, iarăşi, o grupare de răsunet (nr- va fi destructurată)! Deci, ăsta e mesajul!”, avertizează, pe un ton ferm, şeful Poliţiei Capitalei. Rămâne de văzut care dintre numeroasele grupări de răsunet…va cădea?! Pentru că un lucru e sigur: CHESTORUL VASILE VIOREL SE ŢINE DE CUVÂNT! ÎN-TOT-DEA-U-NA.

,,Evident, şi in actiunea din complexul Europa suntem implicaţi. De fapt, credeţi că, în Bucureşti, se întâmplă ceva din punct de vedere poliţienesc fără să fie implicată şi Poliţia Capitalei?!”, chestor de poliţie Vasile Viorel.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *