ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

E OFICIAL ! Pe 16 august, Lady Gaga concerteaza la Bucuresti

Avatar

Publicat

pe

Primul eveniment muzical de pe National Arena va avea loc pe 16 august, când pe scenă va urca vedeta americană Lady Gaga, au declarat, în exclusivitate pentru „ring”, surse din rândul organizatorilor.

Concertul susţinut de Lady Gaga în cadrul turneului mondial „The Born This Way Ball” va putea fi urmărit în Capitală de peste 50.000 de spectatori. Biletele urmează să fie puse în vânzare şi vor avea preţuri cuprinse între 130 şi 495 de lei. Tot pe National Arena, dar pe 31 august, Emagic va aduce trupa Red Hot Chili Peppers.

Spectacol interzis minorilor?
În Coreea de Sud, organizatorii au decis ca spectacolul susţinut de Lady Gaga, pe 27 aprilie, la Seul, să fie accesibil doar persoanelor care au împlinit 18 ani. Iniţial, vârsta minimă comunicată a fost 12 ani, însă stafful artistei a avertizat că show-ul include, pe lângă celebrele efecte speciale, şi costume spectaculoase, numeroase momente pline de erotism. În România urmează ca oficialii Emagic să comunice, în această săptămână, şi vârsta minimă a persoanelor care vor putea intra pe National Arena.

Sare coarda în fiecare zi
La 26 de ani, Lady Gaga a stârnit imaginaţia presei de scandal cu silueta ei. Aşa au apărut bârfele că artista s-ar hrăni doar cu piure pentru nou-născuţi. Antrenorul personal al vedetei, Harley Pasternak, i-a dezvăluit însă „secretul”: multe ore de antrenament pentru concerte şi, zilnic, săritul corzii câte 10 minute, exerciţii de postură şi cinci mese cu cinci ingrediente de bază.

L-a surclasat pe „Regele Pop”

Stefani Joanne Angelina Germanotta, alias Lady Gaga, s-a născut pe 28 martie 1986 şi a devenit cunoscută începând cu 2008, când a lansat primul album, „The Fame”. Au urmat „The Fame Monster” (2009) şi „Born This Way” (2011). Până în prezent a vândut peste 15 milioane de albume şi 51 de milioane de discuri single în toată lumea. Pe 24 octombrie, Lady Gaga a depăşit bariera de un miliard de vizualizări pe pagina oficială de YouTube, fiind prima artistă din istoria muzicii şi a YouTube-ului care a realizat un miliard de vizualizări. Ea s-a clasat pe prima poziţie pe YouTube, urmată de Justin Bieber şi Michael Jackson.

„Nu dau doi bani pe ce se spune”
La începutul lui martie, artista i-a acordat celebrei producătoare TV Oprah Winfrey un interviu în casa părinţilor ei din New York. Înregistrarea a fost difuzată în SUA pe 18 martie, iar admiratorii lui Lady Gaga au aflat cu această ocazie că vedeta a spus tot ce dorea despre viaţa ei de până acum şi nu va mai face alte declaraţii. „În afara interviului pe care ţi-l dau, n-am de gând să mai vorbesc cu nimeni pentru o perioadă lungă… Nu presă, nu televiziune şi chiar dacă mă sună mama: «Ai auzit ce se zice…?», îi voi spune să înceteze. Nu dau doi bani pe ce se spune”, i-a spus Lady Gaga lui Oprah. Întrebată dacă îşi doreşte o familie a ei, vedeta a spus că are şi asta în plan, dar „nu încă”: „Vreau copii cât o echipă de fotbal şi aş vrea să am un soţ”.

Stadion la standarde internaţionale
National Arena, construită pe locul fostului Stadion Naţional, are o suprafaţă de 108.000 mp şi o înălţime de şase etaje. Construcţia include un garaj subteran cu 200 de locuri de parcare, 40 de loje a câte 12 locuri, săli de conferinţă şi restaurante. Capacitatea este de 55.000 de spectatori, din care 20.000 la tribuna I şi 364 pentru presă, cu pupitre individuale. Stadionul are 94 de căi de acces, ceea ce permite ca intrarea şi ieşires spectatorilor să se poată realiza în 20 de minute, precum şi un cub video, situat deasupra centrului terenului, echipat cu patru ecrane de 30 mp fiecare.

„Lucrez între 16 şi 20 de ore pe zi, iar când sunt singură scriu, îmi pun imaginaţia la contribuţie, creez şi iau decizii cu privire la show-urile mele din viitor. Nu prea am timp liber.”, LADY GAGA


5 premii Grammy are în palmares cântăreaţa americană.

129 de zile mai sunt până la primul concert susţinut de Lady Gaga în România, în cadrul turneului mondial „The Born This Way Ball”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *