ZiarulRing

30-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

BANEL A REFUZAT oferta din Premier League: 3 MILIOANE DE EURO

Avatar

Publicat

pe

Oferta din Premier League pentru Bănel Nicoliţă a venit, însă suma care a fost pusă pe masa celor de la St. Etienne a fost prea mică pentru cerinţele lor. Deocamdată, jucătorul naţionalei rămâne la francezi, dar cu un salariu mult mai mare, ne-a dezvăluit impresarul fotbalistului, Traian Gherghişan.

Plecarea lui Bănel Nicoliţă de la St. Etienne se amână deocamdată. Impresarul fotbalistului, Traian Gherghişan, a fost, săptămâna trecută, în Franţa pentru a negocia transferul fundaşului la o formaţie din Premier League. Numai că englezii nu au fost largi la pungă, iar „verzii” nu au fost de acord cu suma pe care o primeau pentru a-l lăsa pe Bănel să plece. Cel care îl reprezintă pe fotbalist a dezvăluit, pentru „ring”, cum au decurs negocierile. ,,Am fost, săptămâna trecută, în Franţa, am discutat, am negociat şi concluzia a fost că mai bine rămâne pe loc Bănel. Englezii au oferit trei milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe Nicoliţă. Francezii nu au fost de acord, spunând că suma este mult prea mică. De altfel, şi antrenorul Christophe Galtier a insistat să-l aibă în lot şi în sezonul următor. A mai apărut o formaţie din Premier League care tatonează terenul. Vom vedea în iulie ce va fi, ce suma se oferă pentru el, atunci poate pleca, însă nicidecum pentru trei milioane de euro. St. Etienne vinde un jucător zilele acestea cu 18 milioane de euro, aşa că nu ţin neapărat să-l vândă pe Bănel, doar dacă oferta financiară îi va mulţumi”, ne-a declarat Traian Gherghişan.

„Verzii” i-au mărit salariul cu 50 la sută
Aşa cum ne-a spus înainte de a pleca la St. Etienne, Traian Gherghişan a negociat cu francezii o mărire consistentă de salariu pentru jucătorul său în cazul în care nu va face pasul spre Anglia. Şi cum Bănel este apreciat de „verzi”, negocierile în acest sens au decurs favorabil pentru bugetul fotbalistului. „Am discutat despre mărirea salariului aşa cum am promis. Aici nu au fost probleme sau diferenţe. Dacă nu va pleca în Anglia, atunci cei de la St. Etienne îi vor mai da 200.000 de euro anual la contract. Va ajunge la 600.000 de euro, poate chiar şi la 700.000 cu bonusuri, dacă echipa realizează o performanţă notabilă. St. Etienne are un buget de 60 de milioane de euro, au de unde să dea, vin mulţi bani din televizări în Franţa. Chiar dacă au un buget aşa mare, nu aruncă cu banii pe fereastră, se hotărăsc greu, dar şi când o fac, nu mai dau înapoi. Oameni de cuvânt”, ne-a spus, în încheiere, impresarul lui Bănel Nicoliţă.

„Bănel este un fotbalist adevărat, pe care îmi face cinste să-l reprezint. Este profesionist pe teren şi un caracter deosebit în viaţa particulară.” – Traian Gherghişan

600.000 de euro va fi salariul pe sezon al lui Bănel Nicoliţă la St. Etienne dacă nu va pleca în Premier League.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *