ZiarulRing

03-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cosmina Pasarin: „Mai bine mor SINGURA decat sa fiu INSELATA”

Avatar

Publicat

pe

S-a remarcat în rolul de ispită şi apoi a devenit sex-simbol datorită unui pictorial în „Playboy”, dar Cosmina Păsărin este în viaţa de zi cu zi o femeie dedicată unui singur bărbat, despre care mărturiseşte că nu ar suporta să o înşele.

„Nu aş suporta infidelitatea persoanei de lângă mine… Niciodată! Mai bine mor singură decât să am lângă mine un om care mă pune în astfel de situaţii penibile”, a declarat, pentru „ring”, Cosmina Păsărin.

„Luăm toate deciziile împreună”
De-a lungul timpului, a avut diverse relaţii cu bărbaţi celebri şi s-a declarat nemulţumită de viaţa ei amoroasă, dar, de un an şi jumătate încoace, Cosmina şi-a găsit fericirea în braţele lui Nemer, iubitul ei arab. „Relaţia noastră merge foarte bine, suntem fericiţi şi petrecem timpul împreună fără să avem vreo clipă teamă de monotonie… Nici unul dintre noi nu crede în monotonia care poate să distrugă un cuplu. Comunicăm foarte mult, avem senzaţia că ne ştim de-o viaţă şi luăm toate deciziile împreună”, spune vedeta.

„Iubirea este cel mai frumos cadou”
Medic rezident în România, Nemer este cel care îi oferă zi de zi Cosminei experienţe unice şi momente deosebite, acaparând-o cu iubirea lui şi nu cu lucruri materiale. „Primesc zilnic daruri de la Nemer, dar cel mai frumos cadou este iubirea lui şi asta e tot ce îmi doresc. Îmi oferă experienţe unice şi momente deosebite, nu cadouri de ordin material pentru că nici eu şi nici el nu punem prea mare preţ pe acestea. Prefer să ştiu că îl am mereu alături şi că mă bucur zilnic de dragostea şi de grija lui. Asta este tot ce contează pentru mine şi de aceste lucruri am eu nevoie”, susţine bruneta.

„Fericirea înseamnă înainte de toate sănătate… Dacă nu suntem sănătoşi, putem să avem de toate că tot nu suntem fericiţi. Familia, dragostea, reuşita în carieră, echilibrul şi liniştea sunt alte aspecte care definesc acest concept.”, COSMINA PĂSĂRIN

19 ani avea Cosmina Păsărin când s-a lansat în showbiz, în emisiunea ProTV „Vara ispitelor”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *