ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

„Pariu cu viata” a fost primul pas, acum se iubesc si in realitate…

Avatar

Publicat

pe

Vlad Gherman, despre Cristina Ciobanasu: „Imi aminteste de BASME”

Actorul Vlad Gherman, din serialul „Pariu cu viaţa”, recunoaşte că viaţa i s-a schimbat total după câştigarea castingului, cu atât mai mult cu cât s-a şi îndrăgostit de Cristina Ciobănaşu pe platourile de filmare.

„Înainte eram un puşti, un golan de liceu, frângeam inimile fetelor şi mergeam cu prietenii, când chiuleam, să ne plimbăm prin parc. Mama a fost cea care m-a înscris la casting şi, într-un fel sau altul, am fost «obligat» să merg pentru că ea voia să mă facă actor şi îmi spunea mereu: «Fiule, tu ai taleeent!». Nici nu mai ştiu cum m-a momit să merg la casting, dar până la urmă am făcut-o şi acum mă aflu aici”, a declarat Vlad Gherman pentru „ring”.

„De mic voiam să fiu Superman!”
El recunoaşte că nu s-a gândit la această carieră în copilărie, ci visa mai degrabă să ajungă erou. „Cine nu şi-a dorit, când era mic, să se «facă» Superman, Spiderman sau orice alt supererou? Eu, unul, asta voiam. Am făcut şapte ani tenis la Steaua şi da, deşi nu sunt microbist, ţin cu Steaua”, a mai punctat Vlad, care în acest an a ratat înscrierea la facultate. „M-am înscris la facultatea «Pariu cu viaţa». E o facultate cu program complex, foarte multe ore de curs care te ajută să devii actor şi trei camere de filmat care te însoţesc la orice curs. După ce termin cu această facultate cred că o să intru la UNATC”, a adăugat Vlad.

„Nu prea avem timp să ne răsfăţăm”
Când vine vorba de relaţia cu Cristina Ciobănaşu, actorul recunoaşte că nu e îndrăgostit pentru prima dată. „Am aproape 20 de ani, nu e prima relaţie, dar acum e una foarte specială, prima de acest gen, adică o iubire copilărească. Îmi aminteşte de basmele copilăriei (râde). Nu prea avem timp să ne răsfăţăm, dar câte un pupic între secvenţe, o mângâiere sau un trandafir pe stradă când filmăm tot mai găsim”, povesteşte Vlad, care e secretos când vine vorba să dezvăluie cum a cucerit-o pe Cristina. „Eeee… nu dau din casă. În orice caz, nu ne-am propus să ne cucerim, dar s-a întâmplat şi cred că legătura din serial a fost primul pas în relaţia noastră”, a mărturisit actorul din „Pariu cu viaţa”.

„Mi-aş dori să fiu al şaselea membru Take That”
Acum, când marea lui pasiune e filmul, Vlad îi are ca modele pe actorul Robert De Niro şi pe cântăreţul britanic Robbie Williams. „Cât priveşte alături de cine mi-aş dori să joc, sincer o să vi se pară ciudat, dar aş vrea să joc alături de cei doi regizori din «Pariu cu viaţa» şi de cântat, mi-ar plăcea să fiu al şaselea membru al trupei Take That”, a mărturisit Vlad. În această perioadă, el îşi va mai împlini un vis: obţinerea permisului auto: „Mai am puţin şi devin şofer. Şofatul e o pasiune de mic… Mă jucam pe calculator cu volanul pe care îl primisem de ziua mea. De atunci am zis că mă fac şofer, deci e un fel de meserie pentru mine!”.

Răzvan Fodor vrea să o recucerească pe Adela Popescu
În episodul din această seară, difuzat de la ora 20.30 la ProTV, în distribuţie intră şi Răzvan Fodor, care va crea mari probleme cuplului de actori format din Adela Popescu şi Radu Vâlcan. „Personajul meu e foarte sigur pe el. Din felul în care mi l-a conturat regizorul, mi se pare un pic ţăcănit (râde), dar de acest lucru o să mă prind pe parcurs. De la bun început intră într-un conflict cu Tudor (Radu Vâlcan) pentru Raluca (Adela Popescu), cândva marea lui dragoste din Conservator care acum îi e colegă şi subalternă”, povesteşte Răzvan despre personajul lui.

„În weekenduri sunt cu Cristina fie în turneu, fie mergem să ne relaxăm la înregistrări sau la dans, dar suntem împreună. Când avem noroc, foarte rar, mai vedem un film sau un concert.”, VLAD GHERMAN

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *