ZiarulRing

29-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

TATAL LUI HUIDU, despre noile atacuri impotriva ”carcotasului”: „Ce vor mai mult, sa dipara Serban? Sa se spanzure? Sa-l lase familia? Vorba lui Mircea Badea, i se poate intampla pana la urma urmei oricui! Mircea Badea este un baiat EXTRAORDINAR”

Avatar

Publicat

pe

Războiul deschis dintre Şerban Huidu şi Mircea Badea este de notorietate, însă, după accidentul din 16 octombrie 2011, cel care părea cel mai aprig duşman al „cârcotaşului” a fost printre puţinii care n-au profitat de acest necaz pentru a-şi ataca adversarul, a observat Florin Huidu.

„Aş vrea să înţeleagă fiecare că nu există om pe această lume, mai ales conducător auto, care să fi respectat în totalitate semnele de circulaţie. I se poate întâmpla până la urma urmei oricui, vorba lui Mircea Badea… Mircea Badea este un băiat extraordinar… «Domne, a fost un accident!» Şi cu asta basta, nu-şi băga ăsta (Şerban – n.r.) familia în faţă ca să-şi facă nu ştiu ce… A fost o conjunctură”, a declarat, pentru „ring”, Florin Huidu, candidat PPDD pentru Senat în Colegiul 3 din sectorul 2.

„Ce-ar fi vrut, să se spânzure?!”
În contrapartidă, tatăl „cârcotaşului” mărturiseşte că suferă foarte tare când vede că Şerban este atacat în diverse articole de colegii din mass-media şi hărţuit de paparazzii care îl conduc până în poarta casei. Pentru toţi aceştia, Florin Huidu are un singur calificativ: „viespi”. „Şerban a fost tot timpul un tip incomod pentru nişte viespi, că altfel nu le pot numi. Un om cu caracter nu face aşa ceva, dar un om care ştie că a greşit şi l-a prins şi Şerban cu greşeala în traistă încearcă o răzbunare… Sunt răzbunări mărunte care n-ar trebui să existe între colegii de breaslă. Mi se pare un lucru incalificabil să te duci şi să îl tot agasezi… Ce-ar fi vrut, să se spânzure?! Ce-ar fi vrut, să-l lase familia?! El a avut în toată această perioadă un echilibru prin copii, prin familie”, a explicat Florin Huidu.

„Din asta nu trebuie să faci afacere, că te vede Dumnezeu!”
Tatăl lui Şerban îşi aminteşte cu groază de accidentul în care a fost implicat fiul său… „Celălalt (şofer – n.r.) era puţin în depăşire, pentru că unul din faţa lui făcea dreapta şi aşa mai departe… Dar nu mai contează acum, contează să ne echilibrăm şi să redăm societăţii un om care să muncească iarăşi corect şi să-şi vadă de treabă”, consideră Florin Huidu. Totodată, el se declară împotriva celor care vor să se îmbogăţească cerând despăgubiri uriaşe în urma unui accident în care a fost implicată o persoană publică. „Sigur că nu a fost un moment uşor şi plăcut (accidentul din 16 octombrie 2011– n.r.), a fost chiar ceva extraordinar de greu, dar, aşa cum v-a şi declarat (Şerban – n.r.), încearcă în continuare să fie corect cu familiile (victimelor accidentului – n.r.)… Dar aceştia (rudele victimelor – n.r.) vor mai mult, vor ce nu s-a pomenit. Domne, dintr-o chestie de-asta nu trebuie să faci afacere, că te vede Dumnezeu!”, susţine tatăl „cârcotaşului”.

„Vor să dispară Şerban?! Nu se poate!”
Reacţia lui Şerban în faţa presei este explicată de tatăl lui prin faptul că oriunde era surprins de jurnalişti şi de paparazzi, inclusiv la nunta fratelui său mai mic, Vlad, era întrebat numai despre accident. „Am fost la nuntă la celălalt fiu al meu (Vlad – n.r.). A fost o nenorocire, toată lumea pe Şerban… Şi pe urmă spun că nu vorbeşte cu presa. Trebuie să-l ajutăm să treacă peste acest moment pentru că este un câştig pentru societate. Trebuie să înţeleagă toţi că un părinte suferă extraordinar de mult. Şi ei au taţi, şi ei au mame, şi ei au familii şi nu e cazul să revărsăm atâta ură dacă suntem şi creştini. Omul a greşit, a încercat prin toate metodele să diminueze din suferinţa oamenilor afectaţi. Ce vor mai mult, să dispară Şerban?! Nu se poate aşa ceva!”, a declarat Florin Huidu.

„E refăcut, nu e necesar să mai meargă la medic”
Ghinioanele s-au ţinut scai de Şerban Huidu în ultimii doi ani. În decembrie 2010, cu doar câteva zile înainte de revelion, a avut un accident de schi pe o pârtie din Austria, în urma căruia a fost internat în stare gravă. După ce a stat aproape o lună în comă indusă, medicii l-au externat, şi pe 4 februarie 2011 a revenit în ţară. La doar opt luni, pe 16 octombrie 2011, a fost implicat în accidentul de pe DN1 în urma căruia au murit trei oameni. În ciuda acestor necazuri, „cârcotaşul” şi-a revenit. „Şerban este refăcut, ne vedem frecvent, vorbim, ne înţelegem dumnezeieşte, este un copil extraordinar. Nu mai este necesar să meargă la medic”, a mai spus Florin Huidu.

„Şerban încearcă acum o atitudine mai calmă, a fost şi el un repezit, aşa cum e tineretul din ziua de azi. Am impresia că e mai matur, vorbeşte mai rar, e bine, e perfect, lucrurile acestea l-au maturizat.” – FLORIN HUIDU

”Sigur că nu a fost un moment uşor şi plăcut (accidentul din 16 octombrie 2011– n.r.), a fost chiar ceva extraordinar de greu, dar, aşa cum v-a şi declarat (Şerban – n.r.), încearcă în continuare să fie corect cu familiile (victimelor accidentului – n.r.)… Dar aceştia (rudele victimelor – n.r.) vor mai mult, vor ce nu s-a pomenit. Domne, dintr-o chestie de-asta nu trebuie să faci afacere, că te vede Dumnezeu!”, – FLORIN HUIDU, tatăl „cârcotaşului”.

Şerban a fost tot timpul un tip incomod pentru nişte viespi, că altfel nu le pot numi. (…) Mi se pare un lucru incalificabil să te duci şi să îl tot agasezi… Ce-ar fi vrut, să se spânzure?! Ce-ar fi vrut, să-l lase familia?! El a avut în toată această perioadă un echilibru prin copii, prin familie”, – FLORIN HUIDU, tatăl ”cârcotaşului”

”Trebuie să-l ajutăm să treacă peste acest moment pentru că este un câştig pentru societate. Trebuie să înţeleagă toţi că un părinte suferă extraordinar de mult. Şi ei au taţi, şi ei au mame, şi ei au familii şi nu e cazul să revărsăm atâta ură dacă suntem şi creştini. Omul a greşit, a încercat prin toate metodele să diminueze din suferinţa oamenilor afectaţi. Ce vor mai mult, să dispară Şerban?! Nu se poate aşa ceva!”, – FLORIN HUIDU, tatăl ”cârcotaşului”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *