ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elvira Deatcu („Pariu cu viata“): „Imi doresc inca un copil. Dar nu am curaj”

Avatar

Publicat

pe

Interpreta Tănţicăi din serialul „Pariu cu viaţa” recunoaşte că de când a devenit mămică viaţa i s-a schimbat, motiv pentru care şi-ar dori şi al treilea copil.

„Îmi doresc foarte tare încă un copil, nu contează, fetiţă sau băiat, dar nu mai am curaj – e frumos să fii însărcinată, să alăptezi, să fii mamă, dar greu…”, a dezvăluit, pentru „ring”, Elvira Deatcu. Ea s-a îndrăgostit de soţul ei încă de când avea 15 ani şi pentru că el era din Cluj, au avut o relaţie la distanţă. „De vreme ce suntem căsătoriţi de ani buni şi vorbim de încă un copilaş, putem spune că e posibilă o astfel de relaţie, deşi în primii ani era mai mult prin trenuri şi avioane… Probabil că privitul în ochi şi strângerile reale de mână, chiar şi pe peronul unei gări, au ajutat mai mult decât orice «mijlocire tehnică» de azi”, a adăugat actriţa de la ProTV.

„Cel mai greu mi-a fost să vorbesc greşit gramatical”
Până să devină actriţă, Elvira Deatcu şi-a dorit să fie învăţătoare, meserie pe care a şi practicat-o. „Asta mi-am dorit, să fiu învăţătoare, oricât de frustrantă şi de nedreaptă poate fi uneori această îndeletnicire; am avut parte totuşi şi de momente de mare bucurie”, a mărturisit actriţa care recunoaşte că rolul din „Pariu cu viaţa” îi dă mari bătăi de cap la capitolul gramatical. „Cel mai greu mi-a fost să vorbesc greşit gramatical, cu dezacorduri, cu «MAI am văzut eu…», cu «masa CARE am gătit…». Toate «obsesiile» mele legate de limba română s-au întors împotriva mea”, a adăugat Elvira Deatcu.

„Mircea Albulescu a reuşit să se-nconjoare de oameni cu har”
Când şi-a dorit să ajungă actriţă, Elvira s-a bazat pe profesori de nădejde care şi-au pus amprenta asupra carierei sale. „Toţi, chiar dacă unii ne-au fost alături doar un semestru… fiecare «m-a luminat» la un moment dat, m-a ajutat să aflu despre mine lucruri pe care nu le ştiam. Dragul meu profesor Mircea Albulescu a reuşit să se-nconjoare de oameni cu har – Adrian Titieni, Cătălin Naum, Dinu Manolache…”, a punctat actriţa, care a avut şi ocazia de a juca în străinătate: „Am trăit şi această experienţă minunată din toate punctele de vedere”.

„Încercăm să reducem considerabil consumul de carne”
Când vine vorba despre stilul de viaţă sănătos şi despre secretele frumuseţii, Elvira se documentează temeinic. „Nu am renunţat la carne, încercăm doar să reducem considerabil consumul ei – mâncăm peşte, legume mai multe… Suntem preocupaţi de alimentaţie, citim despre aceasta şi încercăm să nu facem excese… Iar la capitolul întreţinerii frumuseţii, aş vrea s-aştern o lungă listă de ritualuri, dar… nu e cazul. Fac sport, din respect pentru mine şi pentru cei care cumpără un bilet de teatru ca să mă vadă, beau multă apă plată şi încerc să prind orele bune de somn – asta nu prea îmi iese”, a mai dezvăluit Elvira Deatcu.

Concert LaLa Band în „Pariu cu viaţa”
În episodul difuzat în această seară, de la ora 20.30, la ProTV, membrii LaLa Band susţin un nou show, de această dată la Sighişoara. Telespectatorii vor urmări secvenţe inedite filmate în oraşul medieval, imagini de la concert, unde trupa a adunat mii de fani în faţa scenei din centrul istoric, momente emoţionante din culise şi cele cu fanii din timpul sesiunii de autografe.

„În afara profesiei, nu am pasiuni mistuitoare; sunt bucurii, plăceri – călătoriile, o carte bună, leneveala pe malul oricărei mări din lumea asta… Eu aştept schimbări, atâta tot. Sunt supărat în continuare pe Alexandru Darie, pentru că am impresia că teatrul ăsta merită altă atenţie din partea celui care îl conduce.“”, ELVIRA DEATCU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *