ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Zavoranca, dusa la Urgenta cu Salvarea

Avatar

Publicat

pe

Vedeta de la Kanal D a părăsit Spitalul Clinic „Floreasca” după nicio jumătate de oră de când a sosit, medicii recomandându-i odihnă şi mai puţin stres.

Oana i-a dat ceva emoţii soţului său chiar de ziua sa. Ajuns acasă cu un buchet mare de flori, Pepe şi-a găsit soţia în pat, aproape leşinată. Văzând că nu reacţionează, speriat, artistul a sunat la 112 şi a chemat Salvarea.

Şi-a revenit cu o perfuzie

Prezentatoarea emisiunii „Pact cu Diavoliţa”, de la Kanal D, a ajuns, la miezul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca”, unde i s-a făcut un set complet de analize, primind vitamine şi calciu printr-o perfuzie. În urma investigaţiilor, după nici o jumătate de oră, pentru că totul părea a fi în regulă, medicii i-au dat drumul acasă, recomandându-i odihnă şi mai puţin stres.

A luat doar un somnifer

„Am ajuns la spital fiindcă m-am simţit rău din cauza oboselii. Luni seară trebuia să ajung şi la Dan Diaconescu în emisiune, dar nu m-am simţit în stare. Am încercat să adorm luând un lexotal. Când a ajuns acasă, Pepe s-a speriat pentru că eram aproape leşinată. Nu ştiu când am ajuns la spital. Din fericire, n-a fost nimic grav. Analizele au arătat că sunt sănătoasă tun”, a spus Oana pentru „ring”. În cursul zilei de ieri, vedeta şi-a revenit complet, ea fiind prezentă, de altfel, în mai multe emisiuni tv, unde a fost sărbătorită cu ocazia zilei de naştere.

Advertisement

Petrecere amânată pentru sâmbătă

Pentru a-şi avea toţi prietenii aproape, Oana a decis ca petrecerea de ziua ei să fie amânată pentru sâmbătă. Pepe se va ocupa special de acest eveniment, care se va desfăşura într-un loc special, cu piscină. „Încă nu ne-am hotărât unde va avea loc”, a spus Oana. În ceea ce priveşte cadoul primit de la soţul său, artista a mărturisit că, la fiecare zi specială, Pepe îi dă bani. Ea a adăugat că trece printr-o perioadă foarte bună, atât pe plan personal, cât şi profesional: „Sunt foarte fericită. Mă aflu pe cai mari. Am un soţ care mă iubeşte, iar profesional îmi merge foarte bine. Câştig toate războaiele în care m-am băgat şi sunt la un pas să intru şi în posesia a câteva milioane de euro”.

Alte probleme medicale

Oana a mai ajuns la spital şi anul trecut, tot cu Salvarea, din cauza unei sinuzite netratate, dobândită în perioada când făcea schi de performanţă. Medicii i-au făcut o injecţie cu un antiinflamatoare şi i-au prescris o reţetă cu antibiotice şi inhalaţii cu aerosoli. Pentru că vedeta a acuzat şi ceva probleme cu respiraţia, a fost supusă, tot luni noapte, şi unui examen la plămâni, medicii constatând însă că aceştia funcţionează foarte bine.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *