ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dani Otil ii face curte Ginei Pistol

Avatar

Publicat

pe

Celebrul coregraf e dezamăgit de prestaţia actorului Mihai Bendeac în juriul de la „România Dansează” (Antena 1), unde la început a fost şi el în cărţi pentru un post. Însă, urmărind show-ul, Cornel Patrichi nu regretă că a rămas acasă: „Bendeac urlă ca nebunul şi face circ, iar într-o astfel d

La scurt timp după ce Mihaela Rădulescu a părăsit ţara, stabilindu-se la Monaco, Dani Oţil a devenit ţinta mai multor tinere dornice de senzaţii tari. Deşi matinalul Antenei 1 susţine în cercurile de apropiaţi că nu şi-ar înşela niciodată iubita, potrivit ultimului număr al revistei „Star”, Dani o curtează acum pe Gina Pistol.

Prezenţi de curând la un eveniment monden la mall, Dani Oţil şi Gina Pistol au intrat în vizorul presei din cauza gesturilor tandre ale matinalului. Se pare că Dani încerca să o agaţe pe Gina de faţă cu restul lumii, mângâind-o pe faţă şi prinzând-o de mână. Potrivit aceleiaşi publicaţii, Dani mai are puţin şi se transformă în Casanova, atât timp cât Mihaela e departe de ţară.

Contactată telefonic, Gina Pistol susţine că îl cunoaşte de prea mult timp pe Dani şi că nu poate fi vorba despre vreo relaţie amoroasă. „Răzvan şi Dani au prezentat acel eveniment, dar mi se pare o aberaţie ceea ce se insinuează. Faptul că sunt singură şi că Mihaela e plecată din ţară nu înseamnă că eu cu Dani avem o relaţie. Suntem prieteni de multă vreme şi atât”, a declarat fostul iepuraş „Playboy” pentru „ring”.

Magnet pentru… viitoarea cumnată

Încă din vara acestui an, Dani Oţil a apărut în presă în compania unei domnişoare la mare, susţinând că fata era din cercul lui de prieteni. Puţin mai târziu, odată cu participarea la Redbull Romaniacs de la Sibiu, matinalul a fost surprins în preajma viitoarei cumnate.

Advertisement

În această perioadă, Gina Pistol e răpusă la pat de răceala care îi dă bătăi de cap de mai multe zile.



Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *