ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Botezatu isi face debutul in televiziune

Avatar

Publicat

pe

Îndrăgostiţi în viaţa de zi cu zi, Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu vor forma un cuplu şi pe micul ecran. Ei vor prezenta împreună o emisiune de divertisment, care se va difuza săptămânal pe Euforia TV.

Este implicată deja într-un proiect de televiziune, fiind asistenta lui Capatos la „Un Show Păcătos”, dar a acceptat entuziasmată propunerea venită. Bianca ne-a mărturisit că îşi aprobă iubitul în fiecare decizie pe care o ia, ăsta fiind principalul motiv pentru care şi-a dat OK-ul pentru noua emisiune. „Deoarece Cătălin este jumătatea mea, n-am decât să fiu de acord cu el în tot ceea ce spune şi ce face”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Bote debutează ca prezentator

Spre deosebire de Bianca, care are deja la activ o experienţă de televiziune, cunoscutul designer vestimentar este pentru prima dată în această ipostază. Cătălin Botezatu se pare că are un nume predestinat. I s-a propus să comenteze, alături de iubita lui, la noua emisiune „Invitaţie la botez”, de la Euforia TV. Astfel, din 14 noiembrie îl vom cunoaşte într-o nouă ipostază, şi anume aceea de moderator tv. Emisiunea se va difuza în fiecare sâmbătă şi va dura aproximativ două ore.

Vedete la raport

„Invitaţie la botez” este o incursiune într-unul dintre cele mai dragi momente ale vieţii lor. Pentru prima dată împreună la o emisiune tv, Cătălin şi Bianca vor comenta cele mai frumoase petreceri de botez din viaţa persoanelor publice. În fiecare ediţie, două sau trei vedete vor povesti ce a însemnat pentru ei botezul copilului. Printre persoanele intervievate se regăsesc: Adriana Bahmuţeanu, Monica Tatoiu, Manuela Fedorca, Cristina Spătar, Adrian Enache, Narcisa Suciu.

Advertisement

„Am acceptat participarea la emisiune pentru că îmi plac copiii şi consider că nucleul familiei îl reprezintă copiii. Şi cel puţin la anumite persoane înseamnă echilibru. Iar atunci când poate exista şi permisivitate, şi toleranţă înseamnă chiar şi fericire.” Cătălin Botezatu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *