ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fly Project, acasa din cauza gripei porcine

Avatar

Publicat

pe

Ameninţarea gripei de tip nou a speriat pe toată lumea. Nici vedetele nu fac excepţie. Băieţii de la Fly Project, spre exemplu, după ce în ultima vreme au avut mult de furcă din cauza porcinei, nu vor să mai audă de aceasta.

Dacă în cazul altora, simptomele întâlnirii cu gripa de tip nou includ dureri de cap şi tuse seacă, membrii Fly Project au simţit doar „arsuri” la buzunar. Cu toate că niciunul nu s-a pricopsit cu virusul AH1N1, ei au avut de suferit financiar după ce foarte multe concerte s-au anulat din cauza măsurilor de precauţie luate de organizatori.

Superstiţiile nu-i mai sperie

„Am avut multe concerte ce s-au anulat pe ultima sută de metri. Cu toate acestea, noi nu suntem speriaţi de gripa «de porc» şi continuăm să onorăm toate contractele care rămân în picioare. N-am «crăpat» noi în 2000, nici pe 6.06.2006 şi nu o să «crăpăm» nici acum. ne-a declarat, râzând, Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project.

S-au mascat în străinătate

Băieţii au fost la un moment dat îngrijoraţi din cauza gripei de tip nou, după ce un membru din stafful lor a fost suspectat că ar fi infectat. În cele din urmă, totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă, acesta având doar o banală răceală. Cu toate acestea, în ultima vreme, deoarece au avut de onorat mai multe concerte în afara ţării, în Rusia, Moldova şi Ucraina, ei şi-au luat măsuri de siguranţă şi au apelat, în câteva cazuri, chiar la purtarea măştilor de protecţie.

Advertisement

2012 e anul pe care trupa Fly Project îl aşteaptă, convinsă că nici acesta nu va aduce nimic dezastruos.

„În special balurile bobocilor s-au contramandat din cauza epidemiei. E de înţeles, până la urmă sănătatea e pe primul loc.” Tudor Ionescu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *