ZiarulRing

19-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Dan Negru divorţează prin sms

Avatar

Publicat

pe

În weekend, vedeta antenei 1 a ţinut morţiş să-şi distreze prietenii. Destul de original la capitolul farse, dan negru s-a întrecut pe sine de această dată.

Glumeţ ca de obicei, el a luat telefonul unui amic şi a trimis mesaje persoanelor din agendă, anunţându-i că divorţează.

„divorţez! Poţi să mă împrumuţi cu nişte bani?”, aşa suna mesajul pe care negru l-a trimis mai multor persoane din agenda telefonului care nu-i aparţinea. Prevăzător în privinţa cheltuielilor în vremuri de criză, dan n-a vrut să facă risipă de pe telefonul său. Aflat la bacău pentru a prezenta premiile muzicale „romanian top hits”, vedeta antenei 1 nu s-a lăsat până ce nu le-a „copt-o” prietenilor. Astfel, el i-a luat telefonul organizatorului dan leonte şi a început să trimită sms-uri prin care anunţa că divorţează şi cerea sprijin financiar. Când şi-a dat seama de farsa pe care i-o face negru, leonte a luat telefonul şi a restricţionat mesajele de ieşire.

Anca neacşu a gustat gluma

Dan leonte este căsătorit cu cristina şi au împreună doi copii. Cum prietenii la nevoie se cunosc, negru s-a gândit că nu are niciun farmec să trimită sms-ul cu anunţul mult prea important fără însă a apela la ajutorul amicilor în această situaţie tristă. Astfel, el le-a solicitat sprijinul financiar. N-a primit răspuns decât de la anca neacşu, fostă membră a trupei a.s.i.a., actuală componentă a formaţiei „ladies”. Sfătuită de managerul său, radu groza, care şi-a dat seama la timp cine se află în spatele acestei poveşti, artista i-a trimis următorul răspuns, tot prin sms: „doar dacă ai cont la bcr”.

Se pregăteşte de întâlnirea cu blondele

Negru profită acum de ultima perioadă a vacanţei, însă este cu gândul tot la colegele de show. „peste trei săptămâni vom reîncepe filmările la «te pui cu blondele»”, a declarat prezentatorul pentru „ring”. În concediu, negru şi-a plimbat soţia, codruţa, în anglia. „am fost şapte zile la londra. A fost foarte frumos”, ne-a dezvăluit dan.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *