ZiarulRing

27-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ipoteză şocantă! Era Elodia GRAVIDĂ cu un sepepist când a dispărut? Aflaţi şi cum, aseară târziu, reporterul „ring” a fost… AMENINȚAT

Avatar

Publicat

pe

„Afganistan”. „Dubai”. „Sudan”. „Baby”. „Iubire”. „Pupici”. „O mie de pupici”. „Milioane de sărutări”. „Gânduri ascunse”. „Exprimare criptică”. „Monitorizare”. „Angajament”. „Lasă-mă în p… mea în pace!” Aţi ghicit: veţi citi azi, în „ring”, aşa cum v-am promis ieri, fragmente „fierbinţi” din corespondenţa Elodiei cu iubitul său „secret”. Din serviciile secrete.

Aşa cum v-am promis, publicăm azi o parte (mici fragmente) din aşa-numitele „scrisori de dragoste” ale Elodiei către sepepistul Ilie Cristian. Ele fac subiectul (principal) al controversatului şi foarte interesantului bilet pe care Cioacă i l-a trimis mamei Elodiei cu menţiunea: „Elodiţa nu a fost şi nu este ceea ce noi ne-am dorit. (…) Vă caut eu când voi considera că trebuie sau e cazul. URMĂRIŢI POVEŞTILE DE AMOR”. Fără aceste „scrisori/poveşti de amor” nu poate fi înţeleasă posibila manipulare făcută de procurorii lui Marius Iacob care, ca argument forte că Cioacă este vinovat şi trebuie musai arestat, au scris în rechizitoriu, negru pe alb, că fostul poliţist a vorbit „la trecut” despre „Elodiţa” spunând „Elodiţa a fost” şi astfel, a recunoscut fără voie/involuntar (relatarea involuntară a adevărului”) că Elodia numai este deci… a omorât-o. Numai că acest bilet buclucaş i-a prins pe procurori în propria plasă întrucât Cioacă a vorbit nu numai la trecut, ci şi la prezent, spunând „ELODIŢA NU A FOST ŞI NU ESTE CEEA CE NOI NE-AM DORIT”. La ce se referea Cioacă, este scris în „poveştile de amor” aflate în dosarul (pulbic) de… OMOR.

Elodia către Ilie Cristian: „…când mă gândesc că port un ilie mic…))))”

Scrisoarea Elodiei către Ilie Cristian din 22 iunie 2007 este, de departe, cea mai interesantă: pentru că vorbeşte de un… „Ilie mic”. Adică de faptul că avocata dispărută ar fi fost gravidă şi l-ar fi purtat în pântece pe fiul lui Ilie Cristian. Scrisoarea începe cu: „Baby… iar mor civili afgani??… iar atacuri cu bombă???… ce naiba… sper că te protejezi, iubire…” şi sfârşeşte cu: „Mă îngrijorez tot mai mult, baby, când mă gândesc că port un ilie mic…))))…te pupicez, te pupic, te pupi-tzupi…”. Dacă Elodia nu se juca, în glumă, cu expresia „port un ilie mic”, dacă ea chiar spunea adevărul, în varianta în care, ulterior acestei scrisori, a fost ucisă, înseamnă că posibilul criminal ar fi luat două vieţi, nu una. Dar, în varianta în care Elodia ar fi în viaţă, aşa cum susţine Cioacă, înseamnă că ea şi-ar creşte cel de-al doilea copil undeva departe: într-un program de protecţie sau într-o misiune secretă. Greu de crezut. Dar nu imposibil.

Ilie Cristian, către Elodia: „Ce te-a deranjat că ţi-am spus că mesajele sunt monitorizate?”

Vorbea Elodia criptat cu iubitul său din SPP? Dacă da, din ce motive? Din câteva mesaje ale lui Ilie Cristan către Elodia, se pare că aşa stăteau lucrurile întrucât cei doi (mai ales el) erau conştienţi că sunt monitorizaţi. „Cred că ai înnebunit, baby… să mor dacă înţeleg de unde până unde o asemenea reacţie la mesajul ăla. Nici acum nu înţeleg ce te-a deranjat, de fapt, că ţi-am spus că mesajele sunt monitorizate? Doar nu e prima oară, nu? (…) În plus, nu trebuie să-mi explici faptul că exprimarea noastră a fost suficient de criptică încât să nu ne facem griji…”, îi scrie Elodiei iubitul său, Ilie Cristian, la un moment dat, în data de 10 iunie 2007, la ora 14.30. Această referire la monitorizare, la mesaje secrete/criptate şi la un misterios „angajament” apar şi în alte mesaje (vezi/urmăreşte ziarulring.ro). Decriptarea lor ar trebui s-o facă judecătorii dacă acest lucru poate duce la stabilirea adevărului în acest caz… atât de complicat.

FOARTE IMPORTANT! În atenţia cititorilor şi a celor în drept: REPORTERUL „RING”, AMENINŢAT de… AVOCATA ELODIEI!

Aseară târziu, la ora 22.02, când ziarul ieşise deja din tipar, am fost sunaţi la redacţie de avocata Crina Marinela Radu care, în numele clientei sale, Emilia Ghinescu, mama avocatei dispărute, ne-a ameninţat în fel şi chip: pentru A NU MAI PUBLICA „POVEŞTILE DE AMOR”! I-am explicat cu frumosul că biletul publicat ieri în „ring”, care demonstrează manipularea făcută de procurori, nu poate fi înţeles fără publicarea „mesajelor de amor”, care, de altfel, sunt publice (vezi opisul, vol X), în dosarul de omor. Domnia sa a continuat cu ameninţările (şi unele insinuări calomnioase grave), care, evident, sunt înregistrate. Deocamdată, NU LE PUBLICĂM, dar ne rezervăm dreptul de a pune aceste ameninţări LA DISPOZIŢIA ORGANELOR ÎN DREPT.  La rândul său, apărătoarea lui Cristian Cioacă, avocata Maria Vasii, ne-a declarat: „Timp de mai multi ani au fost făcute publice date şi informaţii din dosar (n.r.dosarul Elodia), deşi aveau caracter confidenţial, fiind pe durata anchetei penale. Ceea ce s-a prezentat până în prezent se dovedeşte că erau date parţial adevărate, date prezentate într-o manieră care să îl arate pe clientul meu ca pe unicul vinovat de dispariţia soţiei sale. În prezent, având în vedere că judecata se face public, prezentarea datelor reale ale cauzei îmbracă forma unui drept legitim de a prezenta cazul aşa cum este, cu datele reale. După cum se poate observa, din examinarea cadrului legal, prevederile art 7 lit. f din Legea privind protecţia datelor cu caracter personal autorizează prezentarea acestor date pentru susţinerea unui interes legitim în justiţie. Aceleaşi autorizări se regăsesc în interpretarea art 8 CEDO . Ne exprimăm convingerea că publicul larg, cititorii dumneavoastră (n.r. – cititorii „ring”) merită o informare corectă asupra cazului clientului meu, iar clientul meu merită ca acest caz adus din sala de judecată în viaţa publică să intre pe un făgaş de corectitudine, iar principiul aflării adevarului să fie în sfârşit respectat şi garantat clientului meu”. Aşadar fiecare avocată îşi apără clientul cum se pricepe. Cât despre „mesajele de amor” ale dispărutei Elodia Ghinescu către iubitul său, deocamdată, deşi erau pregătite pentru publicare, le-am retras de la tipar şi amânăm prezentarea lor, în print şi pe www.ziarulring.ro, până la lămurirea problemei ameninţărilor/insinuărilor calomnioase la care am fost supuşi de către avocata Crina Marinela Radu. Adevărul, însă, în cazul CIOACĂ-ELODIA, trebuie să iasă la suprafaţă. Odată pentru…. TOTDEAUNA.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *