ZiarulRing

04-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

SEXY „PROTESTATARA” anti-Roşia: A manifestat cu SÂNUL GOL şi în haine de sute de euro!

Avatar

Publicat

pe

Mai multe fotografii cu o tânără care face „parada modei”,  în timp ce se afla la protestul împotriva proiectului Roşia Montană, au apărut, recent pe un site de internet. Aceasta schimbă mai multe ţinute ce costă câteva sute bune de euro şi se lasă fotografiată cu sânul la vedere, spre deliciul protestatarilor din Piaţa Universităţii.

Ce e frumos şi protestatarilor le place! Se pare că o tânăra lipsită de inhibiţii a reuşit să le “sucească” minţile bărbaţilor ce participau la manifestaţiile din Piaţa Univeristăţii. Aflată în mijlocul protestatarilor, tânăra a participat la şedinţă foto inedită. Ea a schimbat mai multe ţinute, pe care le-a “accesorizat” cu roşii cherry, cu o vuvuzelă şi cu o pancartă. Potrivit unor site-uri de specialitate, doar două dintre rochiile pe care aceasta le-a purtat costă în total peste 400 de euro. Printre altele, tânăra a mai purtat şi două fuste de aproximativ 390 de euro.

Fotografiile realizate de Mircea Topoleanu au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul www.vice.com. A făcut „senzaţie” cu sfârcurile la vedere Într-una dintre fotografii, tânăra apare cu o bluziţă prin care i se pot vedea sfârcurile întărite fie din cauza frigului, fie de emoţie. Mai mult, la un moment dat, „protestatara” alege un top alb care-i lasă la vedere jumătate de sân.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *