ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Camerele de la Bamboo au filmat SFÂRŞITUL TRAGIC AL LUI IONUŢ. Adevăratul traseu al morţii copilului ucis de maidanezi. (Vezi reconstituire VIDEO)

Avatar

Publicat

pe

La trei săptămâni de la moartea lui Ionuţ, reporterii „ring” au fost încă o dată, ieri, la faţa locului. La aceeaşi oră la care se presupune că micuţul a fost sfâşiat şi ucis în chinuri de maidanezi din sectorului 2 al Capitalei. Cu ajutorul unei informaţii-cheie, din anchetă, am reuşit să reconstituim traseul morţii lui Ionuţ. Adevăratul traseu al morţii.

Trei evenimente au punctat ziua de ieri – a 21-a – a cazului „Ionuţ – copilul ucis de maidanezi”. La primele ore ale dimineţii, la Parchet a sosit şi a fost audiat aşa-zisul martor-cheie, O.S., în fapt un intermediar, în economia acestui caz atât de complex, un intermediar care l-a preluat pe frăţiorul mai mare al lui Ionuţ de pe strada Tuzla, acolo unde îl „abandonase” un paznic al firmei pe terenul căreia se presupune că ar fi fost omorât micuţul familei Anghel. Martor-cheie care, aşa cum a spus şi ieri procurorilor, în prezenţa unui avocat ales, nu a avut decât rolul de a-l duce pe Andrei la bunica sa, de la poarta din strada Tuzla nr. 50.

Al doilea eveniment judiciar al cazului s-a petrecut, ieri, apropae de pânz, pe malul Lacului Tei, nu departe de locul de joacă al copiilor şi de locul în care a fost găsit cadavrul micuţului. Este vorba de mult trâmbiţata descoperire a unui cadavru (în descompunere, colcăind de viermi) provenind, zice-se, de la un câine de luptă. Cadavrul a fost ridicat, în prezenţa unui anchetator, dus la Medicină Veterinară şi, în cele din urmă, s-a dovedit a fi cadavrul unui câine… maidanez.

Un al treilea eveniment, de data aceasta extrajudiciar, este un eveniment marca „ring”. Un eveniment care, odată făcut public, ar trebui să pună capăt tuturor diversiunilor şi ipotezelor abracadabrante lansate în acest caz: din rea credinţă sau nu, din ignoraţă sau pentru a abate atenţia spre… piste false! Reporterii „ring” au fost, aşadar, ieri, la faţa locului străbătând, pas cu pas, toate hăţişurile, pline de moloz, tufe, bolovănişuri şi liane – aproape o junglă -, traseu pe care se presupune că ar fi mers cei doi frăţiori până să fie încolţiţi de o haită de câini: şapte câini care, din nenorocire, pe unul dintre cei mici l-a sfâşiat. Şi l-a răpus.

Pornind de la sursă: o sursă judiciară de primă mână! Cu o bună informaţie, obţinută din surse judiciare de primă mână, am aflat şi reconstituit traseul micuţilor şi locul exact al descoperirii cadavrului însângerat al lui Ionuţ. Unde? La câţiva paşi/metri de zidul Clubului Bamboo. Mai mult, acolo erau şi două camere de luat vederi. Camere ale căror imagini înregistrate anchetatorii le-au cerut şi le-au avut din prima zi. Care băteau spre locul unde se presupune că a fost ucis Ionuţ. Camere pe care este posibil să fie înregistrată crima anului.

Mai jos pe scurt schema cu traseul realizat de cei doi copii, Ionuţ şi Andrei

Advertisement

„Camerele de la Bamboo băteau către stufărişul în care a fost găsit copilul”

O sursă judiciară de mare încredere ne-a dezvăluit locul – adevăratul loc – unde a fost găsit cadavrul lui Ionuţ.

”Camerele de la Bamboo băteau către stufărişul în care a fost găsit copilul. Stufărişul acela se mişca. Copilul, într-adevăr, apare pe nişte imagini mergând. Sunt imaginile pe care le avem chiar din prima zi a anchetei. Mai sunt şi imaginile de la poartă, pe care le-am luat vineri (n.r. – la patru zile de la tragedie). Mai sunt şi imaginile din parc. În momentul când am demarat ancheta, noi nu ştiam de unde a plecat copilul, pentru că parcul este mare. La locul de joacă nu sunt camere. Sunt doar camerele din centrul parcului. Dar avem aceste imagini din locul unde a fost găsit copilul. Se vede mişcare în stufăriş, corespunde şi ora”, ne-a dezvăluit sursa care, la faţa locului, în ziua morţii lui Ionuţ, a participat la primele investigaţii ale cazului.

Vezi mai jos VIDEO EXCLUSIV „RING” cu reconstituirea traseului morţii lui Ionuţ Anghel Reconstituire făcută de reporterii „ring”, conform datelor din anchetă Pornind de la dezvăluirile sursei „ring”, am (re)făcut ieri, de mai multe ori, traseul pe care se presupune că ar fi mers cei doi frăţiori. Până la zidul dinspre Bamboo. Acolo unde am fotografiat (şi filmat) camerele de luat vederi care dădeau spre locul unde se presupune că o haită de şapte câini maidanezi l-a sfâşiat şi ucis pe frăţiorul mai mic.

Am refăcut şi traseul – vezi harta şi explicaţiile – de întoarcere a lui Andrei. Şi uşa pe care i-a deschis-o paznicul, în momentul când l-a predat aşa-zisului „martor-cheie” (care apare pe camerele din parc), audiat ieri. Am stat de vorbă şi cu cei de la Bamboo, care ne-au confirmat că au fost predate înregistrările celor care fac ancheta. Am vorbit şi cu un paznic de pe strada Tuzla, al unui complex rezidenţial. Şi acesta ne-a spus că, peste drum, în dreptul unei gherete, dincolo de gard, în râpă, aproape de zidul terasei Bamboo, care coboară până la lac, a fost găsit… copilul: sfâşiat de câini şi… lipsit de viaţă! Şi, foarte important, trupul neînsufleţit al micuţului a fost găsit cu ajutorul unui câine de urmă (dresat). Acelaşi câine i-a condus pe anchetatori si la cei şapte maidanezi ucigaşi.

Mai jos traseul în foto realizat de cei doi copii, Ionuţ şi Andrei

Aici este intrarea principală în parcul unde s-au jucat copiii :

Advertisement

Camera video din parc îndreptată spre locul unde se putea afla bunica:

Altă cameră din parc:

Dincolo de gardul din fundal copiii au mers spre locul dramei:

Pe aici au coborât copiii spre locul tragediei:

Locul din apropierea Bamboo unde ar fi fost atacat Ionuţ de câini:

Camera de înregistrare de la Bamboo:

Pe acest drum a fugit Ionuţ spre locul unde un portar i-a deschis şi l-a predat martorului cheie care l-a dus în parc la bunica:

Advertisement

Uşa prin care a fugit Andrei, fratele lui Ionuţ:

Peste drum de acestă locaţie în spatele gheretei dincolo de gard este vagauna în care a fost găsit Ionuţ:

Mai jos martorul-cheie care l-a condus pe Andrei fratele lui Ionuţ,  la bunica:

Aici era junglă, erau zeci de câini”

Ieri, la locul incidentului ne-am întâlnit cu mai mulţi cetăţeni care locuiesc în împrejurimi. Aceştia ne-au spus cum se prezenta zona înainte de moartea lui Ionuţ: „Eu stau de 20 de ani în zona asta. Aici era ca în junglă, zeci de maidanezi stăteau prin desişul ăsta. Pescarii le dădeau de mâncare ca să îi lase în pace. Eu nu aş fi avut curajul să mă duc acolo, darămite nişte copii”. Un alt cetăţean ne-a spus că i se pare suspect că a fost defrişat stufărişul din zonă după moartea copilului: „Au tăiat vegetaţia ca să dea impresia că aici ar fi un loc unde s-ar organiza lupte de câini. Nu e adevărat, aici erau numai cotarle”.

Câinele pitbull era, de fapt, maidanez La aproape trei săptămâni de la moartea lui Ionuţ a fost descoperit, pe marginea lacului în apropierea zonei în care maidanezii au omorât copilul, cadavrul unui câine. Primele informaţii, aşa cum au apărut în presă, au fost despre un câine de luptă, rasa pitbull. Varianta convenea de minune ONG-urilor de protecţie a maidanezilor pentru că într-un fel susţinea ipoteza fantezistă lansată de reprezentanţii acestora potrivit căreia Ionuţ ar fi fost omorât de un câine de rasă antrenat, şi nu de unul fără stăpân.

Reprezentantul Administraţiei pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor a spus că el crede că acel cadavru a fost adus de ONG-uri care intenţionează să devieze cursul anchetei. Totul s-a lămurit după ce cadavrul patrupedului a fost analizat de medicii veterinari şi, din primele informaţii, s-a arătat că respectivul cadavru era, de fapt, al unui maidanez. Încă o diversiune, o mare diversiune cade. Mai urmează şi altele? Câte şi până când?

Advertisement

Anchetatorii trebuie să pună capăt acestui lanţ de diversiuni şi fumigene într-un singur fel: finalizând grabnic ancheta şi trimiţând ÎN INSTANŢĂ… VINOVAŢI! Mai citeşte şi: În DOSARUL „IONUŢ”, procurorii nu vor să repete „PRECEDENTUL BOSQUITO”. Cazul maidanezilor filmaţi când ling sângele japonezului ucis a fost închis cu… NUP L-a DESENAT pe Ionuţ… FĂRĂ CAP! Fratele copilului ucis de câini I-A ŞOCAT pe psihologi şi pe psihiatri Mama lui Ionuţ: Băiatul meu, Andrei, nu va fi audiat fără acordul psihologului! Vezi ce spune psihiatrul Tudose Procuratura DESFIINŢEAZĂ oficial ipotezele ABERANTE despre moartea lui Ionuţ Av. Bărbuceanu, dezvăluire-şoc: „Părinţii lui Ionuţ mi-au cerut să-i dăm în judecată pe Vadim şi pe Oana Zăvoranu”

Povestea morţii lui Ionuţ Anghel, MANIPULATĂ la Bruxelles Av. Bărbuceanu: „Tatăl copilului şi-a sunat soţia: «Uite, Ionuţ e mort»”. Vezi cum a presimţit Valentin Anghel că fiul său a fost ucis… de maidanezi Mama copilului sfâşiat de câini: „FRATELE LUI IONUȚ ARE NEVOIE DE PSIHOLOG!” Ce spune tatăl lui IONUȚ despre DESHUMARE şi „ATACUL ROTTWEILERILOR” (FOTO ŞOCANT) Cazuri care au îngrozit România.

IONUŢ, al nouălea român OMORÂT DE MAIDANEZI în ultimii șapte ani  „Salvarea” maidanezilor ne-ar costa zeci de milioane de euro „Pe potecă, lângă nişte grămezi de beton. Acolo am găsit cadavrul copilului.”, SURSĂ JUDICIARĂ „Aici au fost şapte câini şi au fost duşi în adăpost. Sunt toţi luaţi. Pe unul s-a găsit mai mult sânge. Este vorba despre cel alb.”, SURSĂ JUDICIARĂ „Orele de la camerele de supraveghere prezentate de Cancan nu corespund. Ora 9 nu e bună. Vom afla care este diferenţa, dar, vă repet, ora nu e bună.” SURSĂ JUDICIARĂ

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *