ZiarulRing

14-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ameninţările Oanei Zăvoranu prin SMS! Iată MESAJELE trimise doctorului Marek

Avatar

Publicat

pe

Scandalul în care Oana Zăvoranu i-a cerut bani chirurgului estetician Marek Vâlcu pentru a nu face publice aşa-zisele ei probleme medicale apărute în urma operaţiilor pe care acesta i le-a făcut în trecut relevă noi surprize. Surse judiciare ne-au dezvăluit conţinutul unor sms-uri prin care „Zăvo” îl şantaja pe medic.




„Pot să-i creez doctorului Marek un imens prejudiciu de imagine”

Recent, „Zăvo” a intrat pe mâna altui chirurg plastician, care i-a pus implanturi noi. La scurt timp după respectiva operaţie, ea a declanşat atacul asupra doctorului Marek Vâlcu, fostul ei estetician. Surse judiciare ne-au dezvăluit ce scrie în primul sms, din lungul şir de mesaje pe care Oana Zăvoranu le-a trimis pe numărul de mobil al clinicii medicului: „Am extrem de multe leziuni la muşchi şi ţesuturi şi a trebuit refăcută glanda. Am muşchii mamari atrofiaţi. Am semne pe coapse şi fese. Pot să-i creez doctorului Marek un imens prejudiciu de imagine. Pretenţiile mele sunt de 10.000 de euro”.

Pacientă neascultătoare

Surse medicale apropiate chirurgului Marek Vâlcu ne-au povestit cât de neascultătoare era „Zăvo” ca pacientă. „Venea să se opereze fără să-şi facă analizele înainte şi trebuia reprogramată. După operaţie, pleca rapid, uneori chiar în aceeaşi zi şi nu revenea la pansament şi control”, ne-au precizat surse medicale.

Nu are nevoie de mila doctorului

În toată agitaţia care a produs-o acest scandal, Zăvoranca pare foarte relaxată. Din mândrie sau, poate, dintr-un sentiment de siguranţă, ea nu acceptă să primească iertarea, pe care medicul care a acuzat-o de şantaj ar fi fost dispus să i-o ofere, la un moment dat, deşi instanţa este cea care va decide care este adevăratul vinovat. „Nu am nevoie de mila doctorului Marek. Dacă îi părea rău, nu făcea porcăria asta şi nu se ajungea aici. Mie îmi este milă de neprofesionalismul unui om”, a spus „Zăvo”, ieri, în faţa Secţiei 1 Poliţie. Întrebată dacă îl va ierta, ea a răspuns radical: „Nu sunt Dumnezeu să iert”.

O vor reprezenta trei avocaţi

Faptul că avocatul Alexandru Morărescu nu o mai reprezintă constituie o decizie pe care vedeta susţine că au luat-o de comun acord. În schimb, i-a recomandat alţi trei colegi de-ai lui. „Avocatul Morărescu mai are două procese în care mă reprezintă. E un prieten înainte de a fi avocat. El mi-a spus: «Oana, tu rămâi clienta mea de suflet, dar nu am timp să te reprezint şi în acest dosar. O să îţi recomand pe cineva care e la fel de bun ca mine»”, a mai spus Oana Zăvoranu.

„Se speculează doar că este vorba de şantaj. Eu respect legea. Sunt importantă pentru lege, iar legea este importantă pentru mine. Faptul că am plâns a fost o slăbiciune, sunt şi eu om. Nu sunt cercetată pentru şantaj.”, OANA ZĂVORANU

„Nu este nicio ruptură între mine şi avocatul Morărescu. Nu m-a părăsit, aşa cum scrie în presă.”, Oana Zăvoranu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *