ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

DENUNŢ-BOMBĂ în dosarul Microsoft! Vezi cine CONFIRMĂ ce a CIRIPIT Gabi Sandu despre Videanu, Berceanu, Blaga şi Anastase

Avatar

Publicat

pe

Noi pasaje din mărturia pe care Gabriel Sandu a dat-o în faţa anchetatorilor au fost făcute publice, ieri, de Antena 3. Ele scot la iveală noi nume implicate în dosarul „Microsoft”, printre acestea regăsindu-se şi cel al Robertei Anastase, fosta şefă a Camerei Deputaţilor.

Nu poate minţi în faţa anchetatorilor Pentru aceste declaraţii, dar şi pentru cele apărute în presă săptămâna trecută, procurorii au decis schimbarea arestului preventiv în arest la domiciliu. Senatorul Daniel Savu ne-a de clarat că, din moment ce Gabriel Sandu a făcut o înţelegere cu procurorii, ceea ce spune trebuie să fie real. „Ce vorbește Gabriel Sandu este adevărat. Atunci când faci o înţelegere cu procurorii, trebuie să fii 100% exact în ceea ce spui. Nu poţi să faci o înţelegere cu procurorii, să te lase într-un regim de detenţie mai puţin aspru, iar tu să spui 20% fals”, ne-a declarat senatorul. De aceeaşi părere este şi avocatul Sergiu Andon: „Legea oferă două posibilităţi de a te târgui cu anchetatorul şi de a fi mai puţin mincinos. Una dintre ele este cea practicată de domnul Sandu, Legea protecţiei martorului, care prevede scăderi de pedeapsă dacă faci denunţuri. Drept dovadă că i s-a schimbat regimul de măsură preventivă” .

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *