ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

MĂRTURIE-ŞOC din Malaysia: Am fost ARESTAT PENTRU ALTCINEVA! Vezi ce a dezvăluit familiei ROMÂNUL CONDAMNAT LA MOARTE

Avatar

Publicat

pe

Povestea lui Ionuţ Gologan, tânărul condamnat la moarte în Malaysia, se încarcă, de la o zi la alta, cu tot mai multe… semne de întrebare. Cel mai important își are răspunsul ascuns, se pare, în câteva tulburătoare scrisori trimise… din ”celula morţii”. O lectură mai atentă a scrisorilor primite de bunica şi tatăl lui Ionuţ Gologan scoate în evidenţă că tânărul din Telega susţine că a fost arestat şi, ulterior, condamnat la moarte în Malaysia… pentru alţii. Cine sunt aceşti ”alţii” rămâne un mister. Deocamdată.

”Pe data de 26.06.2012, viaţa mea s-a oprit”

În multe dintre epistolele scrise cu lacrimi şi durere în suflet, din ”beciurile” Malaysiei, se poate citi, ”cu subiect şi predicat”, că Ionuţ Gologan este victima unor împrejurări de viaţă, tot atâtea ”capcane” în care el nu a vrut să cadă. Mai degrabă alţii l-ar fi ”împins”. La un moment dat, Ionuţ Gologan spunea: ”Draga mea familie (…) Pe data de 26.06.2012, viaţa mea s-a oprit. Am ajuns în Malaysia, unde am fost arestat pentru alţii. Nu ştiu nici eu cum am ajuns aici şi cum am avut încredere în prieteni, dar este târziu pentru regrete şi explicaţii”, le spunea Ionuţ Gologan bunicii şi tatălui său într-o scrisoare în care încheia astfel: ”Dintr-o celulă mică din Malaysia, vă iubeşte fiul vostru iubit, Ionuţ Alexandru, cu lacrimi şi durere în suflet, sperând că se va întoarce”.

Le-a spus deja numele celor care l-au băgat la închisoare? Într-o altă scrisoare, extrem de ciudată, scrisă la 11 luni de la arestare, Ionuţ le spune părinţilor: ”Despre mama nu am ce să-ţi spun (n.r. – se adresează tatălui), las-o în voia Domnului, că şi-o da seama vreodată că un copil, orice greşeli ar face, un părinte adevărat îl iartă. (…) Pe frate-miu (n.r. – fratele vitreg) ajută-l dacă îţi cere ajutorul vreodată şi spune-i mereu că îl iubesc şi că nu rămân aici. Transmite-le şi vecinilor salutări, că poate şi lor le e «dor» de mine. Cei care m-au băgat aici le-am spus numele deja şi nu vreau să mă gândesc la ei, că există Dumnezeu”.

Cine să fie cei care l-au ”băgat” în puşcărie pe Ionuţ? Cei care i-au călăuzit greşit viaţa, sau alţii, despre care el încă nu a vorbit?!… ”Preţul tăcerii”, sub… anchetă

Ar putea avea legătură toate aceste trimiteri, mai directe, mai printre rânduri, făcute de Ionuţ Gologan în scrisorile trimise din Malaysia cu ce s-a întâmplat în ultima vreme aici, acasă, în România, unde tatălui său i s-a oferit o sumă de bani pentru ca… să tacă? De ce nu? De altfel, potrivit lui Dumitru Gologan, autorităţile de la noi s-au sesizat la sfârşitul săptămânii trecute cu privire la suma de 2.000 de euro oferită la telefon de cineva care a spus că sună din Spania. Când tatăl lui Ionuţ a mers cu poliţia la bancă, s-a constatat că banii au fost trimişi din… Tg. Mureş. Ancheta va lămuri, probabil, cine stă în spatele acestei expediţii mai mult decât… misterioase.


Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *