ZiarulRing

18-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Geanina Ilieş IUBEŞTE din NOU! Vezi de cine este ÎNDRĂGOSTITĂ

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că adoră locurile exotice, unde îşi încarcă bateriile la soare, prezentatoarea Antenei 1 a recunoscut că Londra i-a intrat la suflet întrucât, din punctul ei de vedere, este oraşul cu cele mai multe obiective turistice.

Care sunt criteriile după care îţi alegi destinaţia de vacanţă?

În primul rând, este foarte important cât timp am la dispoziţie pentru vacanţă. Ca să fiu sinceră, prefer să îmi petrec zilele de concediu în locuri cât mai relaxante şi, cel mai important, să fie călduroase. Asta când vreau să-mi reîncarc bateriile. Când plec cu fiul meu, caut ca destinaţia să fie cât mai animată şi cu multe locuri de joacă.

Unde ai petrecut ultima vacanţă şi ce te-a impresionat cel mai tare?

Am fost, de curând, câteva zile la Londra. Este oraşul meu preferat din Europa. Mulţi o să se întrebe de ce îmi place un oraş cu vreme mohorâtă şi cu ploaie. Poate şi pentru că nu am prins zile chiar aşa de „gri” şi mi-a lăsat impresia că astea sunt doar mituri. Dar, una peste alta, mi s-a părut capitala cu cele mai multe obiective turistice. Este imposibil să nu rămâi impresionat de ceva: Buckingham Palace, Big Ben, Palatul Westminster (Parlamentul), Westminster Abbey, Hyde Park, faimoasele magazine Harrods şi Selfridges. E superb să te plimbi pe malul Tamisei şi să priveşti maiestuosul Tower Bridge.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *