ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

EXCLUSIV. Deputatul Sturzu de la Hi-Q, despre celebra CĂZĂTURA în nas: „Cât de TĂNTĂLĂU am fost cu bicicleta în cap”. Vezi AICI imaginile

Avatar

Publicat

pe

O filmare mai veche cu Mihai Sturzu ne arată că lucrurile nu ies întotdeauna aşa cum le planificăm, iar îndemânarea poate să ne joace feste din când în când. Cam asta ar fi concluzia filmuleţului următor.

Mihai Sturzu a demonstrat că ar fi potrivit pentru intrarea în echipa “Jackass”. Călare pe bicicleta care i-a mai dat bătăi de cap și în alte rânduri, acesta a încercat să sară peste câteva trepte. După ce a pus la punct un plan de bătaie, „Sar, vin prin spatele vostru şi ajung în faţa voastră”, acesta a reusit să zboare în plan înclinat peste scări, însă aterizarea i-a pus mari probleme. Fiindcă “trenul de aterizare” a atins doar cu partea din față solul, Mihai s-a izbit serios de ciment sub ochii colegilor de trupă. Astfel, membrul Hi-Q s-a ales ”doar” cu o coastă fisurată și cu câteva julituri serioase.

„Ah, ce tare a fost. Eu țin minte și acum, eram la o filmare pentru MTV, și noi care suntem cu educația vroiam sa le aratam oamenilor ce bine e cu bicicleta. Eu nu sunt super performant sau priceput la scheme pe bicicleta, dar erau vreo trei trepte pe care le mai coborasem de vreo 100 de ori. Aveam si lavaliera, era totul inregistrat, eram cu camera dupa mine, şi s-a întâmplat ca atunci cand am sarit scarile alea sa intorc ghidonul  putin in stanga, şi direct in cap am aterizat. Mi am dat seama in momentul in care am cazut , cat de penibil,cat de comic si amuzant( cum a definit Seinfeld comedia – comedia este tragedia care i se intampla altcuiva) radeam si plangeam in acelasi timp. Stiam ca momentul acela nu are cum sa nu ramana facut public pentru ca si eu sa fi fost operator, l-as fi pus pe site-ul meu. Singura rugaminte pe care am avut-o la echipa de filmare, pe care mi-au si respectat-o, a fost aceea de a publica eu primul filmuletul. Eu am postat primul filmuletul pe blogul meu, si am spus uite cat de tantalau am fost cu bicicleta in cap. Filmarea asta cu bicicleta aproape ca ne a incurcat cu lansarea clipului nostru de atunci, pentru ca avea mai multe vizualizari decat clipul. Florin m a certat, mi a zis in gluma ca stric lansarea. A avut mare succes cazatura mea, a preluat o si Andi Moisescu la Apropo TV şi Mircea Badea la In gura presei, am fost foarte celebru datorita cazaturii mele in cap cu bicicleta.”, a declarat Mihai Sturzu în EXCLUSIVITATE  pentru ziarulring.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *