ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anca Ţurcaşiu: „E nefiresc să arăţi la 60 de ani ca la 30”

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că nu deţine secretul tinereţii fără bătrâneţe şi mereu a fost admirată pentru silueta şi frumuseţea ei, actriţa Anca Ţurcaşiu mărturiseşte, pentru „ring”, că se simte bine în propria piele şi consideră că înfrumuseţarea e cea mai mare obsesie a femeilor.

„Înfrumuseţarea asta… ne chinuieşte aiurea! E o chestiune venită de la nebunia asta cu perfecţiunea din şapte mii de reviste. Suntem lăsaţi să fim diferiţi, suntem lăsaţi să îmbătrânim, iar să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc”, a declarat Anca.

„Stau cinci minute în oglindă”

Actriţa povesteşte că e mai importantă experienţa de viaţă pe care o acumulezi în fiecare zi decât frumuseţea fizică, oricum trecătoare. „Eu stau în oglindă cinci minute. N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că «vai, mi-au apărut nişte riduri!». Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat. Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit. Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea”, a adăugat artista.

O năpădesc emoţiile

A recunoscut în nenumărate rânduri că meseria ei a fost o întâmplare, dar după 27 de ani de scenă încă mai simte emoţiile ca la primul debut. „Nu se poate, când eşti artist, să nu simţi emoţiile, e ilogic. Acum pregătesc spectacole în regia lui Radu Gheorghe şi, deşi sunt foarte conştiincioasă şi nu are cum să-mi scape vreun element, seara, când se strânge lumea, plezneşte inima din mine”, a explicat Anca.

„Fericirea înseamnă iubire şi iubirea poate fi exprimată prin tot ceea ce simţi şi tot ceea ce gândeşti faţă de tine în relaţie cu toţi oamenii pe care îi ai în jur.”, ANCA ŢURCAŞIU


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *