ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

IUBITA lui Silviu Prigoană, medic şi asistent universitar

Avatar

Publicat

pe

Va schimba prefixul în acest an, dar rămâne un ideal pentru femeile frumoase. În weekend, paparazzii „ring” l-au surprins pe Silviu Prigoană în Centrul Vechi, în tandreţuri cu o roşcată sexy. Tot în „ring” vă dezvăluim cine este femeia care i-a căzut cu tronc omului de afaceri.

Surse apropiate lui Prigoană au dezlegat, pentru „ring”, misterul primei femei care a reuşit să-l sărute pe afacerist după despărţirea de Adriana Bahmuţeanu.

„Sunt la început de drum”

Apropiaţii lui Silviu Prigoană au confirmat relaţia de dragoste pe care Silviu Prigoană încearcă să o clădească alături de misterioasa roşcată. Aceştia explică şi de ce afaceristul refuză încă să vorbească despre viaţa lui sentimentală: „Sunt şi ei la început de drum. Aşteptaţi să se cimenteze relaţia aşa cum trebuie!”. Întrebaţi de „ring” cine este misterioasa femeie, cum s-au cunoscut şi dacă este ceva serios între cei doi, aceleaşi surse s-au rezumat a ne dezvălui că „roşcata lui Prigoană” are 34 de ani şi este medic. „Partenera lui este asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie «Carol Davila»”.
Ce părere are Bahmu despre noua iubită a lui Prigoană

El nu vrea să comenteze

Sătul de presiunea mediatică în urma relaţiei tumultuoase pe care a avut-o cu Adriana Bahmuţeanu, se pare că Silviu Prigoană încearcă să-şi ţină noua parteneră departe de presa de scandal. „El îşi doreşte ca relaţia să meargă cât mai bine. Nu vrea să o implice în tot circul acesta. Va veni însă şi momentul când veţi afla totul despre cine este ea, dar toate la timpul potrivit!”, au adăugat apropiaţi ai lui Prigoană.

A câştigat „pariul iubiţilor”

Atât Silviu Prigoană, cât şi Adriana Bahmuţeanu sunt în căutare de „noutăţi”. Dacă ea are un iubit electrician cu patru ani mai tânăr, el a reuşit performanţa de a-şi găsi o doctoriţă cu 15 ani mai mică. Un Romeo sau nu, Prigoană stă foarte bine la capitolul femei tinere şi studioase, diferenţa dintre el şi fosta soţie fiind de 11 ani.

„Prigoană nu vrea să mai discute cu mine, nu răspunde la relefon. Interesul lui a fost să-mi strice relaţia, pe zi ce trece mi-e din ce în ce mai clar. Sunt fericită, am un job OK, n-am probleme.” – ADRIANA BAHMUŢEANU (Antena 1)

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *