ZiarulRing

27-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

„Regina R&B;” Cristina Spătar: „Revin pe piaţa muzicală şi NU MAI PLEC!”. Va colabora cu Grasu XXL, dar NU VREA SĂ MAI AUDĂ de DMS

Avatar

Publicat

pe

Cântăreaţa Cristina Spătar (40 de ani), supranumită, în urmă cu zece ani, “Regina R&B”, duce dorul scenei, aşa că se pregăteşte, după o lungă pauză muzicală, pentru o revenire în forţă. Solista vorbeşte cu mult entuziasm despre această revenire, mai ales că s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu aproape patru ani, după ce a rămas însărcinată cu Albert, fiul ei în vârstă de 3 ani. Acum că şi fiica ei, Aida Maria, are un an şi jumătate, vedeta se poate întoarce  pe scena muzicală cu forţe proaspete, însă şi cu multe surprize. Albumul se va remarca prin stilul abordat, dar şi prin colaborările-surpriză.

Ea a colaborat la acest proiect cu mai mulţi compozitori şi producători muzicali din România  şi din străinătate. Pentru piesa pe care o promovează în prezent, Burnin’, Cristina a lucrat alături de echipa Adi Cristescu (autorul  mai multor hituri interpretate de Andra, Anda Adam, Neylini, Connect-R, Nick Kamarera etc) şi Chris Mayer, cunoscut publicului prin colaborările cu Connect-R: „Am revenit pe scenă şi nu mai plec! Anul acesta am în pregătire un album care va conţine muzică R&B şi club-dance. Plus că am schimbat formula dansatorilor, acum am doi băieţi şi două fete, nişte copii foarte talentaţi, din fosta echipă „Surprize, surprize”, a declarat Cristina Spătar.


Având în vedere că prinţesa R&B a cunoscut succesul prin colaborările cu Tataee, Grasu XXl, dar şi DMS (pe numele adevărat Marcel Sârbu, cel care este acuzat de fosta soţie, Roxana, ex- componentă a trupei Trident, că a sechestrat-o în casă, a agresat-o, ba chiar a  ţinut-o 10 zile nemâncată, numai să plece din căminul conjugal şi să-i lase lui fetiţa), Cristina Spătar a declarat că îşi doreşte colaborări cu rapperii din ţară, că va exista una chiar cu Grasu XXL, dar că exclude orice altă colaborare cu DMS: „Ce DMS, Doamne, fereşte?!! Eu vorbesc de rapperi, de muzică.. Nu de DMS! Noi gândim bine atât piesele, cât şi colaborările. O să colaborez cu Grasu XXL, cu rapperii adevăraţi care sunt acum pe piaţă. De DMS nici nu vreau să aud şi nici să comentez nu mă interesează”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru ziarulring.ro.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *