ZiarulRing

28-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marcel Toader, despre Gabi Cristea: „Nu am iubit-o NICIODATĂ!”

Avatar

Publicat

pe

S-au iubit, s-au despărţit, iar în urma lor au rămas întrebări fără răspuns… Cu toate că, în timpul căsniciei, Gabriela Cristea îşi venera soţul şi avea la adresa lui doar cuvinte de laudă, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre Marcel. După cinci ani de căsnicie, Marcel Toader recunoaşte, pentru „ring”, că nu a iubit-o… Niciodată!

Contactat de „ring”, Marcel Toader a răbufnit într-un acces de sinceritate: „Dacă o mai iubesc? Aiurea! Nu am iubit-o niciodată! Ne-am despărţit pentru că nu a mai mers şi cu asta basta. Nu am înşelat-o niciodată, din contră, sunt un om devotat”.

Să-i ridice statuie… şi înapoi nu o mai vrea

Ferm pe poziţie, fostul rugbist mărturiseşte că nu mai există cale de întoarcere nici dacă Gabriela şi-ar dori împăcarea şi ar face plecăciuni în faţa lui. „Ieri am semnat actele de divorţ, de ce aş da înapoi?! Poate să vină să-mi ceară iertare în genunchi, că nu o mai vreau înapoi. Fiecare îşi vede de treaba lui acum. Au apărut multe discuţii, cum că i-aş fi tocat banii… Nu e adevărat, nu i-am luat nimic, n-am rămas cu nimic de pe urma ei”, a precizat Marcel Toader.

S-a refugiat în muncă

Cum există viaţă şi după o relaţie eşuată, afaceristul pare mai hotărât ca niciodată să revină la imaginea care l-a consacrat. „Mă simt foarte bine, sunt OK. Am început munca. Am luat-o de la capăt. Ştiu să fac piscine şi de asta mă voi ocupa. Sunt ocupat cu afacerile, chiar zilele următoare voi fi mai mult pe drumuri”, a concluzionat omul de afaceri.

„După ce relaţia se învecheşte, între doi oameni nu mai e vorba de telepatie, e vorba că îl cunoşti pe celălalt. În orice relaţie trebuie să existe o reciprocitate, o împărţire… Eu îţi dau, tu îmi dai. Aşa ar fi ideal.” – GABRIELA CRISTEA

2 zile au trecut de când Gabriela Cristea şi Marcel Toader au semnat actele de divorţ pe cale administrativă la Starea Civilă de la Sectorul 1.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *