ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

CEZAR OUATU: Trec adesea pe la MORMÂNTUL Mădălinei Manole

Avatar

Publicat

pe

Contratenorul a mărturisit, pentru „ring”, că merge deseori în Cimitirul Bolovani, din Ploieşti, unde, înainte de a ajunge la mormântul tatălui său, se opreşte la căpătâiul Mădălinei Manole pentru a-i aprinde o lumânare.

Confesiunea a fost făcută de Cezar Ouatu după ce tatăl regretatei artiste ne-a dezvăluit că Angela Gheorghiu a fost văzută, recent, la mormântul Mădălinei Manole.

Intrigată de aspectul locului de veci

Personalul din cimitir i-a spus lui Ion Manole că, acum aproximativ o lună, înainte de Eurovision, soprana Angela Gheorghiu, însoţită de mai multe persoane, a vizitat mormântul Mădălinei, a pus flori şi a aprins lumânări. „Ea a fost foarte intrigată de felul în care arată locul de veci şi s-a întrebat ce fac autorităţile locale, că nu aşa se tratează un cetăţean de onoare al oraşului Ploieşti… A aruncat şi vorbe la adresa familiei Manole, dar paznicii i-au explicat că mormântul e cesionat soţului. Apoi am avut confirmarea că marea Angela Gheorghiu s-a aflat în oraş şi de la o rudă a lui Cezar Ouatu, originar din Ploieşti”, ne-a declarat tatăl Mădălinei.



„Din păcate, n-am avut ocazia să o întâlnesc”

Contactată de „ring”, soprana ne-a transmis, prin intermediul impresarului, că nu doreşte să comenteze. La rândul lui, Cezar Ouatu nu a confirmat, dar nici nu a negat prezenţa sopranei în cimitirul din Ploieşti: „Nu ştiu nimic despre asocierea cu Angela Gheorghiu, dar dacă au văzut-o angajaţii cimitirului la mormântul Mădălinei, aşa o fi. Tatăl meu e înmormântat acolo şi, când am ocazia, mai ales când urmează momente importante, mă duc şi vorbesc cu el. E mai prezent ca niciodată, e peste tot. Eu, personal, mă mai opresc la mormântul Mădălinei, dar nu împreună cu altcineva. Trec pe la mormântul Mădălinei în drum spre cel al tatălui meu, care e mai izolat şi de care eu am grijă. Simt, ca de la artist la artist, că trebuie să mă opresc şi să aprind o lumânare… Din păcate, n-am avut ocazia să o întâlnesc pe Mădălina Manole”.

„Cred în existenţa altor legături mai presus de cimitir” – CEZAR OUATU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *