ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

DESPĂRŢIRE ca în TELENOVELE! Diana Dumitrescu DIVORŢEAZĂ de Ducu Ion

Avatar

Publicat

pe

Anul 2013 pare a fi unul blestemat pentru cuplurile din showbizz-ul românesc. După Andreea Marin şi Ştefan Bănică, Gabi Cristea şi Marcel Toader, acum un alt cuplu se pregăteşte de divorţ.

Este vorba de Diana Dumitrescu şi Ducu Ion. Mariajul lor nu a durat decât trei ani. Primele semne că relaţia lor scârtâie au apărut cu ceva timp în urmă. Ele s-au concretizat în momentul când Ducu Ion a plecat alături de prieteni în vacanţă să facă scufundări. Diana Dumitrescu a venit cu PRIETENELE la petrecerea VIVA de săptămâna trecută, iar zvonurile unui divorţ se conturau. Diana a declarat în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro că ea se va concentra pe carieră, aceasta fiind prioritatea. De altfel, ea se va pare că va fi distribuită într-un proiect care va fi făcut public în viitorul apropiat. Dacă este vorba de o nouă telenovelă sau de un show de televiziune, Diana a preferat să fie misterioasă.




Diana şi Ducu Ion s-au căsătorit în urmă cu aproape patru ani de zile. Cei doi păreau un cuplu fericit, dar povestea de iubire nu a rezistat, spre surprinderea prietenilor. Mai mult, ei au ţinut departe de presa mondenă relaţia lor, înainte şi după căsătorie. În ziua căsătoriei, Diana era în al năuălea cer. “Ducu m-a făcut cea mai fericită femeie de pe pământ. Am un zâmbet larg pe faţă, când am plecat de la Primărie ne-am întrebat dacă s-a schimbat ceva. Ne-am dat seama că suntem foarte fericiţi, bucuroşi şi împliniţi cu pasul pe care l-am făcut  şi în acelaşi timp aşteptăm nerabdători verighetele pe deget”, mărturisea Diana Dumitrescu.


Ea s-a remarcat în serialul de epocă „ANIELA”. Ducu Ion a fost producătorul serialului de comedie “State de Romania”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *