ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Mihaela Rădulescu REVINE la Antena 1! Află ce emisiune va prezenta vedeta

Avatar

Publicat

pe

 

Stabilită la Monaco împreună cu fiul ei, Ayan, vedeta a renunţat la proiectele în televiziune pentru a-şi dedica timpul creşterii şi educaţiei copilului. Din toamnă însă, va reveni la Antena 1, unde va prezenta emisiunea care a consacrat-o, „Duminica în familie”.

Surse din cadrul trustului Intact au declarat, pentru „ring”, că, din toamna acestui an, în grilă va reveni emisiunea „Duminica în familie” la cârma căreia va sta tot Mihaela Rădulescu. Se pare că şi echipa va fi aceeaşi, iar Mihaelei nu-i va fi greu să se reintegreze. „Formatul reintră în grila de toamnă a Antenei 1 şi va fi aceeaşi emisiune cu care au fost obişnuiţi telespectatorii”, susţin sursele noastre. Cu toate că intrarea emisiunii în grilă este o certitudine, nu acelaşi lucru se poate spune despre mutarea Mihaelei în România. Cum fiul vedetei studiază la o şcoală din Franţa, cel mai probabil Mihaela va face naveta Bucureşti-Monaco.

A renunţat în 2009 la televiziune
Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune la TELE 7abc, în anul 1994. A continuat o perioadă şi la ProTV, apoi a semnat cu Antena 1, unde câţiva ani a realizat şi prezentat emisiunea „Duminica în familie”. În 2009, şi-a anunţat retragerea din televiziune, mutându-se la Monaco. De atunci, ea a mai realizat câteva ediţii ale emisiunii, dar fără o constanţă. „Nu îmi trădez publicul, ci fac un pas lateral, convinsă că fac un lucru bun pentru copilul meu”, declara, la acea vreme, Mihaela Rădulescu.

S-a mutat în locuinţa lui Dani Oţil
În anul 2008, după divorţul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu şi-a găsit fericirea în braţele matinalului Dani Oţil, mai tânăr decât ea cu 11 ani. Relaţia lor, deşi la distanţă, continuă discret şi astăzi. Cei doi îşi petrec vacanţele împreună, iar când Mihaela revine în ţară, locuieşte în vila lui Dani din Corbeanca.

9 ani va împlini în acest an fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan Schwartzenberg, născut pe 1 august 2004.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *