ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Monica Gabor, probleme cu Mr. Pink şi cu viza pentru SUA

Avatar

Publicat

pe

Se află deja de o lună în România, iar motivul sejurului prelungit, spun surse din anturajul „americancei”, ar fi că în viaţa Monicăi Gabor lucrurile nu sunt atât de „pink” (roz).

De vreme ce Monica anunţa cu mare tam-tam că va petrece doar câteva zile în ţară, apoi se va întoarce la prea iubitul ei chinez, iată că acele „câteva zile” s-au transformat într-o lună. Surse din anturajul vedetei mărturisesc faptul că lucrurile sunt agitate în viaţa ei… Pe de-o parte, viaţa Monicăi alături de Mr. Pink devine din ce în ce mai grea, pe de altă parte, fosta doamnă Columbeanu ar avea probleme legate de viză.

Va sta departe de America

Dovada că Moni şi-a luat pentru un timp adio de la „visul american” sunt lunile pe care le va petrece muncind pe continent. „Recunosc, vin din ce în ce mai rar în România, dar de fiecare dată îmi face plăcere să merg unde sunt iubită. Nu ştiu când mă voi întoarce în SUA. Acum petrec mai multe săptămâni în Europa, nu numai în România. Impresarul meu mi-a obţinut mai multe contracte pe care trebuie să le onorez. Voi avea prezentări de modă, şedinţe foto, voi avea o perioadă plină”, ne-a declarat Monica Gabor.

„Amândoi suntem geloşi”

Sunt de doi ani împreună, locuiesc sub acelaşi acoperiş, a vorbit de căsătorie numai cu ea, a implicat-o în afacerile lui, e prieten cu Obama, iar în curând îl va aduce în România… acesta e misteriosul Mr. Pink prin prisma Monicăi. Dar şi Mr. Pink are defecte… „Amândoi suntem geloşi. Mai mult el, dar nu suntem perfecţi. Nu mă deranjează gelozia lui pentru că se compensează cu romantismul şi cu lucrurile frumoase pe care mi le oferă. Când iubeşti, ai o viziune puţin distorsionată asupra lucrurilor. Curând îl voi aduce în România”, a explicat Moni.

Distanţa… face bine relaţiei

Întrebată despre pauza de relaţie, Moni ne-a dezvăluit că nu-i simte lipsa lui Mr. Pink, ci, din contră, crede că distanţa îi ajută. „Ne face bine să stăm departe, că ne dăm ocazia să ne fie dor unul de celălalt. Fiecare dintre noi e ocupat, avem amândoi responsabilităţi, în special eu. Trebuie să rămân pe aici să am grijă de lucruri”, a concluzionat vedeta.

„Cu Iri, lucrurile se îndreaptă spre o direcţie bună şi sper să avem o relaţie din ce în ce mai civilizată.”, MONICA GABOR

25 de ani are Monica Gabor, fotomodel care de la 18 la 23 de ani a fost soţia lui Irinel Columbeanu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *