ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bătăuşul Alexandrei Stan, cercetat de DNA

Avatar

Publicat

pe

Unde dai şi unde crapă!… Managerul Marcel Prodan va da socoteală direct procurorilor DNA după ce Alexandra Stan l-a reclamat pentru şantaj cu lovituri violente, revendicând sume importante. Din cauza gravităţii faptelor, dosarul penal întocmit în urma plângerii artistei a fost transferat imediat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Apărătorul Alexandrei Stan, avocatul Marius Nadă, a confirmat, pentru „ring”, cercetarea lui Marcel Prodan de către procurorii anticorupţie: „Dosarul a ajuns la DNA, lucrurile sunt mult mai serioase. DNA nu instrumentează doar cazuri al căror subiect pasiv e statul. Pot fi şi persoane fizice păgubite prin anumite infracţiuni care să atragă competenţa DNA”.

„Evident că este vorba despre bani”

Totodată, avocatul cântăreţei susţine că ancheta aflată în derulare ar putea fi afectată dacă informaţii din dosar ar fi făcute publice acum.

„Nu vă pot dezvălui date concrete, şi anume de ce dosarul a plecat la DNA, care a fost criteriul şi aşa mai departe… Dar sunt mai multe chestiuni care au atras competenţa DNA încă de la începutul cercetărilor şi nu de acum. Evident că e vorba de nişte sume de bani de care se leagă întreaga situaţie de fapt. Sunt chestiuni care, într-un fel sau altul, dacă s-ar afla în momente neoportune, nu ar face bine anchetei în derulare”, ne-a precizat avocatul Marius Nadă.

„Mr. Saxobeat”, cedat lui Marcel Prodan Căutat de DNA, Marcel Prodan a primit şi o veste bună: saxofonistul Cosmin Băsăşteanu a decis să-i cedeze marca „Mr. Saxobeat”. Contactat de „ring”, managerul 1Artist Music, Rolando Vasilescu, susţine că s-a bătut palma cu Marcel Prodan şi urmează tranzacţia: „N-a fost nicio dispută, s-au înţeles amiabil, n-au existat discuţii… Probabil baza de date de la OSIM nu s-a actualizat încă. Conform înţelegerii, marca «Mr. Saxobeat» va fi cedată celor de la Maan Studio până la urmă. Cosmin va rămâne Mr. Sax, aşa cum a fost de la început, pentru că n-a folosit niciodată în acţiuni publice numele acela. Mr. Sax nu mai colaborează cu cei de la Maan Studio şi cu Alexandra Stan pentru că a considerat că trebuie să meargă mai departe. După ce şi-a reglat socotelile cu ei, a ales proiectul Alex Mica. Urmează să se întâlnească şi să le cedeze marca”.

Advertisement

„Vreau ca iubitul meu să fie educat, inteligent, de încredere, sincer, pasional şi amuzant. Nu îmi plac bărbaţii insistenţi şi nici cei superficiali care se bazează mai mult pe calităţile lor fizice.” – ALEXANDRA STAN (devoratormonden.ro)

100 de mii de euro a fost cifra de afaceri raportată Fiscului de Maan Studio în anul 2011 şi un profit net de 50.000 de euro. 10 mii de euro până la 20.000 de euro era onorariul Alexandrei Stan pentru concertele în străinătate susţinute începând cu anul 2010.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *