ZiarulRing

07-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pavel Stratan, BĂTUT de TATĂL său

Avatar

Publicat

pe

Bătaia încasată de Alexandra Stan a declanşat un val de dezvăluiri ale vedetelor care au fost supuse unor tratamente similare sau chiar mai violente. Încurajate de reacţia Alexandrei Stan faţă de managerul-bătăuş, multe persoane publice au simţit nevoia să vorbească despre dramele pe care le-au trăit.

Multe din aceste celebrităţi erau femei, dar mai există cazuri în care şi bărbaţii au avut de suferit. Încredibil, dar adevărat, unul dintre ei este compozitorul şi cântăreţul Pavel Stratan. Amintirile sale din copilărie au fost transpuse pe muzică şi aşa s-au născut albumele „Amintiri din Copilărie” volumele 1,2,3,4. Pavel Stratan a povestit în PREMIERĂ şi în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, bătaia pe care a primit-o de la tatăl său. „Mă trimite tata la o sărbătoare să cumpăr o sticlă de coniac şi o pâine de la magazin. Eu l-am întrebat dacă pot să-mi iau bomboane de restul de bani. El mi-a zis că nu are nimic împotrivă. Am cumpărat doar o pâine pentru că nu am găsit coniac, aşa că de restul mi-am luat bomboane. Nu-mi mai amintesc bine ce mi-a zis tata, dar bine n-a fost. Dacă nu era corecţie nici nu trecea ziua”, a spus Pavel Stratan.

Pavel Stratan, IMOBILIZAT la pat pentru O LUNĂ

Pentru că acest episod l-a marcat atât de mult, Pavel a scris o melodie să-i amintească toată viaţa de bătaia primită. El a spus că nu e momentul să o lanseze acum, dar că la un moment dat o va face. Amintirile din copilărie sunt un subiect sensibil pentru Pavel Stratan. Spune cu lacrimi în ochi că a fost şi cu bune şi cu rele. El a crescut în Republica Moldova şi afirmă că locurile îi sunt dragi, chiar dacă ajunge destul de rar pe acolo. Şi-a făcut o carieră şi o viaţă în România de care este mândru, dar nu uită de unde a plecat şi ce a lăsat în urmă. „Întodeauna mi-e dor de locurile natale. Când am ocazia, plec acasă, dar din păcate doar de vreo două ori pe an. Îmi place să mă duc prin locurile pe unde am copilărit pentru că mă doare sufletul. Cel mai mult îmi lipsesc prietenii din copilărie pe care nu-i mai găseşti niciodată pe parcursul vieţii”, a mai adăugat Pavel Stratan.

Cântăreţul s-a născut pe 11 noiembrie 1970 în Nişcani, Raionul Călăraşi, Republica Moldova.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *