ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INCENDIAR! Alexandra Harra se dezbracă în „Playboy“: „Nu mă tem de corpul meu“

Avatar

Publicat

pe

Ce visa Carmen Harra cu câţiva ani în urmă reuşeşte fiica ei, Alexandra! Tânăra de 23 de ani va renunţa complet la haine într-un pictorial de senzaţie care va apărea, în septembrie, chiar în ediţia autohtonă a celei mai cunoscute publicaţii pentru bărbaţi.

Fiica renumitei scriitoare Carmen Harra nici nu visa că va ajunge vreodată în paginile revistei „Playboy”. Când a primit oferta, Alexandra a ezitat să dea imediat un răspuns, apoi şi-a dat seama că viaţa i-a scos în cale o şansă unică… Mai ales că va lucra cu Edward Aninaru, cel care a realizat pictorialele sexy cu Inna, Antonia, Ruby, Andreea Bălan, Lora, Dana Săvuică, Diana Dumitrescu, Claudia Pavel şi multe vedete din SUA.


„A fost o oportunitate de nerefuzat”

Tânăra care s-a remarcat datorită posteriorului ei proeminent a mărturisit, pentru „ring”, cum a luat decizia de a poza goală. „Niciodată nu m-am gândit că va veni ziua când voi poza nud în «Playboy». Dar viaţa te duce la răsturnări de situaţie şi transformări, iar adesea îţi oferă oportunităţi pe care, pur şi simplu, nu le poţi refuza. Când mi s-a cerut să pozez în «Playboy», am cântărit avantajele şi dezavantajele. M-am gândit că, pe de-o parte, oamenii m-ar judeca, spunând că sunt doar o fată care caută drumul rapid către faimă prin expunerea corpului ei. Pe de altă parte, mi-am amintit că n-am trăit niciodată în funcţie de prejudecăţile oamenilor şi că apariţia în «Playboy» e posibilă o dată în viaţă”, ne-a spus Alexandra.

„Nu mă tem de corpul meu şi nici de critici”

Întrebată dacă e pregătită pentru comentariile care vor urma, Alexandra susţine că e împăcată cu felul în care arată. „Am decis să pozez nud pentru a le arăta tuturor că nu mă tem de corpul meu şi nici de critici. Nu mi-e frică să fac ceea ce unele dintre cele mai frumoase femei din lume au făcut-o curajos înaintea mea! Ceea ce-mi place cel mai mult la pictorialul meu e că va fi diferit de cele apărute în «Playboy»… Ipostazele vor fi de tip «pin-up» (având corpul perfect pentru aşa ceva) şi vor fi realizate într-un conac frumos, cu vedere la faimosul semn Hollywood din California. Sunt mai mult decât încântată că-mi voi arăta senzualitatea, romantismul şi feminitatea. România nu a avut niciodată în paginile «Playboy» o femeie voluptuoasă, cu forme, şi era timpul să fac asta”, ne-a declarat Alexandra Harra.



Carmen Harra: „Şi eu aş fi pozat sexy în tinereţe!”

În proiectul Alexandrei a cântărit însă decisiv părerea mamei… „Alexandra e tânără, frumoasă, are o carieră, e cu acelaşi băiat de şase ani… Şi eu aş fi pozat pe vremea mea în «Playboy» dacă nu murea Lenuţa (Elena Ceauşescu – n.r.) de ciudă. Pe mine m-au dat odată afară de la filmări doar pentru că purtam o rochie verde, pe motiv că aş fi legionară… Nu e nicio crimă să-ţi arăţi feminitatea, mai ales dacă ai un corp frumos. E vorba şi de notorietate. Multe celebrităţi feminine au apărut în «Playboy», de la Marilyn Monroe până la Kim Kardashian. E vorba şi de artă… În filme, actriţele mai apar cu sânii la vedere şi toată lumea le admiră. Până şi la Oscarurile din acest an, unde am fost cu Alexandra, Seth MacFarlane a cântat hitul «We Saw Your Boobs» (V-am văzut sânii)”, a mărturisit, pentru „ring”, Carmen Harra.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *