ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandra Harra, ÎNTÂLNIRE de TAINĂ cu Bill Clinton

Avatar

Publicat

pe

Celebra scriitoare Carmen Harra şi fiica ei, Alexandra, au vorbit joi seară, timp de trei ore, cu fostul preşedinte american Bill Clinton. „ring” vă dezvăluie culisele acestei întâlniri la nivel înalt.

La biroul său de la New York, Bill Clinton a organizat o cină privată exclusivistă pentru susţinerea candidaturii lui Terry McAuliffe la funcţia de guvernator. La eveniment au fost invitate doar 20 de VIP-uri business din SUA, printre care şi Carmen Harra şi fiica ei, Alexandra.

Hillary, gonită de paparazzi

Din cauza fotografilor care o urmăresc la fiecare pas, soţia lui Bill Clinton i-a salutat doar 10 minute pe invitaţii la cina privată, apoi s-a retras. Fost secretar de stat, Hillary Clinton conduce detaşat în toate sondajele pentru alegerile prezidenţiale americane din anul 2016. Cum presiunea mediatică e uriaşă în aşteptarea anunţului oficial al candidaturii ei, paparazzii profită de orice ocazie pentru noi subiecte de presă cu Hillary.

Slab şi puternic cu dieta raw vegan Fostul preşedinte american a ales pentru invitaţii lui un meniu raw vegan inedit care s-a dovedit pe placul tuturor… Sparanghel alb şi verde, salată din smochine şi burrata (n.r. – brânză italienească), paste cu ciuperci sălbatice, îngheţată cu fructe asortate şi lapte de migdale, tartă cu cireşe confiate şi cremă de zahăr ars. Bill Clinton i-a mărturisit lui Carmen Harra că dieta raw vegan l-a ajutat să scape de kilogramele în plus şi i-a dat mai multă energie.

„Când m-a ţinut de mână, am simţit că are forţă”, ne-a spus celebra scriitoare.

Advertisement

Va fi prima preşedintă a SUA

Tot ce i-a dezvăluit Carmen Harra lui Hillary Clinton despre evoluţia carierei sale politice s-a adeverit…

„De acum 14 ani, îi spuneam lui Hillary că va ajunge guvernator al statului New York, apoi că va candida la Preşedinţia SUA în anul 2008. Şi va fi, până la urmă, prima femeie-preşedinte americană din istorie”, susţine celebra vizionară.

Şi Bill Clinton are propriile predicţii despre economie şi politică…

„Eu prezic că toate lucrurile care blochează acum evoluţia lumii se vor schimba în cel mult 10 ani”, a spus fostul preşedinte american în speech-ul lui.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *