ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adelina Pestriţu vrea iubit nou. Dar pune CONDIŢII

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că admiratorii îi cer împăcarea cu Liviu Vârciu, Adelina mărturiseşte pentru „ring” că sub nicio formă nu va mai forma un cuplu cu fostul soţ. În schimb, nu exclude posibilitatea apariţiei unei poveşti de dragoste ca-n filme. Au avut parte de o dragoste cu năbădăi şi, cu toate că au încercat să-şi mai acorde o şansă, „astrele” nu au fost de partea lor.

„Dorinţa oamenilor, ca eu şi Liviu să ne împăcăm,  nu poate fi îndeplinită! Nu mai simt asta şi cred că acest sentiment e o chestie de ambele părţi. Nu o să ne mai împăcăm niciodată. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Nici pentru îndeplinirea dorinţei cuiva,  nici pentru noi”, a precizat prezentatoarea  tv.

E pregătită pentru o nouă relaţie De ceva vreme singură, bruneta povesteşte că îşi doreşte o familie numeroasă, dar bărbatul de lângă ea trebuie să treacă de probele ei. „Nu am încă un iubit, dar, cu siguranţă, când voi intra într-o nouă relaţie,  acel băiat va fi aşa cum îl visez eu: modest, responsabil cu el şi cu cei din jur, să ştie ce implică o familie şi ce înseamnă noţiunea de familie. Cu siguranţă o să fiu foarte atentă la el. Îmi doresc foarte mulţi copii şi mulţi căţei”, a explicat Adelina.

E dependentă de psiholog Ajutată de psiholog să înfrunte neajunsurile vieţii, Adelina precizează că orice ar face, cere consiliere psihologică. „Cu psihologul fac şedinţe destul de des. Mă ajută în orice problemă, chiar am devenit dependentă. El nu îmi dă sfaturi, îmi pune „pe tavă”  mai multe variante, şi eu aleg ce îmi convine. Şi o maşină dacă îmi cumpăr apelez la el”, a conchis vedeta tv.  

„Încerc să stau departe de scandaluri! Nu vreau să mă cert cu nimeni, vreau o viaţă liniştită”. – ADELINA PESTRIŢU

„În viaţă mă ghidez după principiul: Nimic nu e întâmplător, toate se întâmplă cu un scop”. – ADELINA PESTRIŢU

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *