ZiarulRing

29-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

ŞOCANT! Lora şi-a SALVAT prietenii DE LA MOARTE într-un TERIBIL accident

Avatar

Publicat

pe

Se spune că destinul ni-l facem cu mâna noastră sau, cel puţin, aşa susţine cântăreaţa Lora, care ne-a dezvăluit că în perioada adolescenţei a văzut moartea cu ochii.


Cumplitul eveniment s-a petrecut pe vremea când artista avea 20 de ani şi locuia la Galaţi. „Înainte de toate, ţin să specific că eu am simţit acest accident. Am ieşit la o plimbare de seară, cu prietena mea Violeta şi cu prietenul ei. Avea un Opel sport cu două uşi, din anii ’70. M-am urcat în spate, stăteam între ei şi am văzut că tipul apasă pe acceleraţie, ba chiar intră într-o depăşire şi era să ne ciocnim de o maşină. Apoi a încercat să facă o nouă depăşire, de data asta între două camioane cu cisterne de benzină. Le-a depăşit, a intrat între acestea şi a făcut un unghi de 90 de grade. Am intrat pe o altă străduţă, pe jos era pietriş, maşina a derapat şi ne-am ciocnit de doi copaci. Repet, am simţit accidentul! Tot o rugam pe Violeta să îşi pună centura, ea râdea de mine, nu îi puteam convinge să oprească, parcă nu mai erau ei, nu puteam ajunge la oamenii ăia… Când am văzut că nu am cu cine să vorbesc, mi-am fixat mâinile, picioarele şi capul şi am început să mă rog încontinuu”, îşi aduce aminte Lora clipele de groază.

„I-am făcut respiraţie artificială să o salvez”

Cu toate că nu înţelegea ce se întâmplă, Lora precizează că instinctul de supravieţuire a funcţionat. „Eram plină de cioburi de sticlă din cap până-n picioare şi aveam nasul spart. Prietena mea era într-o poziţie în care credeai că e moartă, iar el avea picioarele rupte şi era devastat. I-am palpat coloana, i-am făcut respiraţie artificială numai să o salvez. Am ţipat la el să cheme o ambulanţă… Întâmplător, pe stradă trecea o Salvare care mergea la un alt accident, unde erau şi morţi. Am ieşit în stradă, am oprit-o şi aşa am ajuns la spital”, a adăugat Lora.

„Am fost mult timp complexată”

În urma acestui eveniment, solista a fost nevoită să facă două intervenţii chirurgicale la nas. „La spital mi-au dat cu dalta în nas, nu îmi amintesc cum am ajuns acasă… Ştiu că l-am sunat pe fratele meu. Mie mi s-a rupt filmul. Mama nu a ştiut mult timp prin ce am trecut. Am avut un complex din cauza nasului. Nu voiam să mai apar la TV, astfel încât am început să compun. Mi s-a făcut o operaţie care nu a reuşit, iar asta m-a dus la disperare. Nasul era urât, umflat, iar după un an cartilajul se dezlipise. Când soţul meu a văzut că sufăr, m-a luat şi am făcut a doua operaţie, care a durat cinci ore. Nu puteam să trag aer în piept, nu puteam să respir, dar a trecut”, a încheiat Lora.

„Mă uitam în oglindă şi nu mă regăseam. Am suferit teribil.”- LORA

„Acum sunt fericită, pot să pozez din toate unghiurile.” – LORA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *